Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Půjčka na podnikání znamená rychlou a efektivní pomoc

Půjčka na podnikání znamená rychlou a efektivní pomoc
zdroj: Martin Prague / Shutterstock.com

Živnou půdou pro podnikání jsou vždy a všude peníze. A když se jich nedostává, je vhodným řešením úvěr, který pomůže nastartovat nové projekty. Online půjčka je rychlá a po stránce administrativy velmi nenáročná. Nejlepší zprávou je, že na ni snadno dosáhnou i začátečníci mezi OSVČ, pro které je často jednání s bankou obtížné. Nejsou nutné žádné osobní návštěvy, stačí krátká chvilka strávená u počítače. Ano, je to jednoduché, kontaktní formulář vyplníte z pohodlí domova. Jde o způsob, který je komfortní i pro začátečníky v online prostoru.

Jakou částku si můžete půjčit?

Nabídka je velmi pestrá, takže si na své přijde každý podnikatel. Připravena je totiž nízká částka, která stačí na pokrytí menších složenek nebo jiných nákladů. Ale hovořit lze také o vyšší sumě, s níž je možné uskutečnit rozsáhlejší plány. Nákup nového vybavení, rozšíření provozu, menší investice, důvodů, proč si půjčit, je určitě hodně. Půjčka na podnikání je rychlá a obejde se bez dlouhého papírování. Jak jsou nastaveny její mantinely? Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho?

  • 5 000 Kč je minimální suma. Hodí se na výdaje v kanceláři, jako je například nová tiskárna?
  • 30 000 Kč je nejvyšší možná částka, o které lze jednat. Zaplatíte s ní vybavení do dílny?
  • Lhůtu splatnosti si může nastavit každý sám. Minimum je sedm, maximum třicet dnů.

Nečekané výdaje nebudou překvapením

Každého podnikatele občas potkají výdajové položky, se kterými se dopředu vůbec nepočítalo. Zaskočí vás? Budou znamenat velký problém, jehož řešení si vyžádá dlouhé hodiny? Nebo tentokrát pomůže podnikatelská půjčka? Formulář, jenž odešlete za pár minut, bude připraven nonstop. Nemusíte se tak ozvat pouze během dne a obvyklé pracovní doby. Během víkendů a svátků jsou formuláře připravené také.

Zdroje:
Inzerce