Dnes je sobota 27. července 2024., Svátek má Věroslav
Počasí dnes 13°C Polojasno

Články autora

Inzerce

Komerční sdělení

Průvodce rozpočtováním a sledováním výdajů pro finanční svobodu

Inzerce 26. 7. 2024 INZERCE
Toužíte po finanční nezávislosti a klidu? Klíčem k úspěchu je správné rozpočtování a důsledné sledování výdajů. Náš průvodce vám ukáže, jak na to!
Komerční sdělení

Inovace v oblasti jeřábů a zdvihací techniky: Jak nové technologie zvyšují efektivitu a bezpečnost

Inzerce 16. 7. 2024 INZERCE
Jeřáby a zdvihací technika jsou nepostradatelnými pomocníky v mnoha odvětvích průmyslu a stavebnictví. Jejich vývoj se však nezastavil a nové technologie přinášejí do této oblasti řadu inovací, které zvyšují efektivitu, bezpečnost a celkovou produktivitu práce. Pojďte se podívat na některé z nejzajímavějších trendů.
Komerční sdělení

Kamenné umyvadlo dodá vaší koupelně tu pravou atmosféru lázní

Inzerce 4. 7. 2024 INZERCE
Co vám vyvstane na mysli, když se řekne přepychová koupelna? Pravděpodobně si představíte koupelnu v lázních nebo ve wellness centru. Cítíte se zde tak relaxovaně. Dá se taková atmosféra přenést i do vaší osobní koupelny? Samozřejmě, že dá. A vůbec nevadí, že nemáte velkou koupelnu. Někdy totiž stačí docela málo.
Komerční sdělení

Proč se vyplatí připojištění auta před cestou do zahraničí?

Inzerce 3. 7. 2024 INZERCE
Plánujete letní dovolenou v zahraničí a jedete autem? Nebo si snad plánujete půjčit vozidlo přímo na místě? Ať už je vaše situace jakákoliv, připojištění auta na dovolenou je rozumný krok, který vás může ochránit před nečekanými nepříjemnostmi a dodatečnými náklady. Ukážeme vám, proč byste neměli podceňovat pojištění auta před dovolenou.
Komerční sdělení

Přejeme si, aby od nás zákazníci odjížděli s nezapomenutelným zážitkem

Inzerce 27. 6. 2024 INZERCE
Začátkem června na exitu 35 dálnice D11 otevřel nový autosalon Louda Auto+ Poděbrady, který je svou rozlohou a množstvím převáděcích, zánovních a ojetých aut největší v Evropě. Na tuto ojedinělou stavbu, její benefity a vůbec na ojetá auta jsme se zeptali Roberta Imlinga, ředitele divize pro ojeté vozy Louda Auto. Protože kdo jiný by se měl v daném oboru vyznat lépe než vrcholový manažer společnosti, která patří k nejvýznamnějším prodejcům nových vozů ŠKODA a HYUNDAI v Česku, autorizovaným dealerům dalších deseti značek nových vozů a největším prodejcům zánovních vozů v ČR.
Komerční sdělení

Clash of the Stars 8: Lunetic Kocián, rebel Mikulášek i slovenský kandidát na prezidenta

Inzerce 24. 6. 2024 INZERCE
Po dlouhých 5 měsících je tu další galavečer populární organizace Clash of the Stars. Influenceři a celebrity to tentokrát roztočí v Ostravě, kde se bizarní zápasy v kleci uskuteční vůbec poprvé. Na co se můžete těšit?
Komerční sdělení

Jedinečné maxišaty od Reserved - elegance a pohodlí každý den

Inzerce 24. 6. 2024 INZERCE
Reserved jako jedna z předních oděvních značek získává uznání žen po celém světě a nabízí stylové a pohodlné kreace pro každou příležitost. Nová kolekce značky Reserved zahrnuje úchvatné maxišaty, které kombinují výjimečný komfort nošení a jedinečný design.
Komerční sdělení

Sledování sportu je dobrým koníčkem

Inzerce 23. 6. 2024 INZERCE
Hledáte nějakou zábavu, při které byste nemuseli podávat žádné velké výkony, prostě si jen chcete odpočinout? Mnozí vám potvrdí, že skvělou aktivitou je sledování nějakého sportu. Že nevíte, jaký sledovat, anebo už nějaký sledujete, ale už vás tolik nebaví a hledáte něco nového? Podívejte se na ty nejznámější!