Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Skoro jasno

Články autora

Inzerce

Komerční sdělení

„Sanitky“ Humwee na pomoc Ukrajině? Můžete pomoci i vy!

Inzerce 14. 3. 2024 INZERCE
Team4Ukraine vznikl už v době, kdy se tato země po revoluci na Majdanu vydala do Evropy. Všestranně pomáhal zavést do občanské společnosti i státní správy evropské standardy. Ve spolku působili mimo jiné lidé kteří dnes dělají například ministra zahraničí České republiky.
Komerční sdělení

Dvě unikátní představení izraelského souboru SOL Dance Company v Praze

Inzerce 7. 3. 2024 INZERCE
V rámci cyklu Host Baletu Národního divadla vystoupí v prvním dubnovém týdnu na jevišti Nové scény izraelský soubor SOL Dance Company, a to ve dvou představeních: Georget a T.O.M.L. Jde o dvě unikátní choreografie uměleckého šéfa souboru Eyala Dadona.
Komerční sdělení

Vyplatí se předčasné splacení hypotéky?

Inzerce 27. 2. 2024 INZERCE
Uvažujete nad předčasným splacením hypotéky, ale bojíte se poplatků? Poradíme vám, kdy se vám vyplatí splatit hypotéku předčasně.
Komerční sdělení

O pět kroků napřed: Nové Xiaomi 14 boduje s foťákem Leica, tříletou zárukou a dárky za 7 tisíc

Inzerce 26. 2. 2024 INZERCE
Novinky Xiaomi 14 a 14 Ultra jsou konečně tady. S napětím očekávaná čtrnáctá řada od Xiaomi překvapila svou nekompromisní výbavou, díky které bude Xiaomi 14 Ultra jednoznačným aspirantem na nejlepší telefon tohoto roku. Jeho koupě se vyplatí především v prvních dnech prodeje. Speciálně u Mobil Pohotovosti ušetříte až 4 000 Kč, dostanete 3letou záruku zdarma, vyšší kapacitu za cenu nižší a k tomu všemu ještě skvělé dárky.
Komerční sdělení

Nejnovější trendy v oblasti práce s daty přinese konference Power BI Day 2024

Inzerce 19. 2. 2024 INZERCE
Praha, 13. února 2024 – Většina firem a institucí disponuje ohromným množstvím dat. Ale ne každý umí data efektivně využívat. Odborná konference Power BI Day je určena datovým analytikům, finančním manažerům a všem, kteří pracují s daty a reporty na pokročilé úrovni. Její osmý ročník připravila Počítačová škola GOPAS na 20. března 2024.
Komerční sdělení

Jak úložné boxy ušetří váš prostor i čas

Inzerce 7. 2. 2024 INZERCE
Žijeme v uspěchané době, kdy se zdá, že prostoru i času je stále méně. Hromadí se nám oblečení, dekorace, knihy, hračky a další předměty, které zabírají drahocenné místo a dělají v našem domově chaos. Řešení? Úložné boxy!
Komerční sdělení

Zájem o studium oboru Pokrývač roste. Pomáhá i soukromý sektor

Inzerce 30. 1. 2024 INZERCE
Kam se poděly zlaté české ručičky? Řemeslníků je dlouhodobě nedostatek, ale možná se blýská na lepší časy. Atraktivitu řemeslných profesí pomáhá zvyšovat nejen fakt, že není nouze o zakázky, ale i nadstandardní výdělky. Proto se řada učňovských oborů vrací zpět na výsluní. Přispívá k tomu i zábavnější forma studia propojená s praxí. Učňové mají možnost „osahat si“ už během studií moderní výrobní technologie, nahlédnout přímo do výroby nebo se seznámit s prostředím realizačních firem a s průběhem zakázek.
Komerční sdělení

Online automaty preferuje čím dál tím víc hráčů

Inzerce 29. 1. 2024 INZERCE
Pokud jste měli k hazardní zábavě vztah již v minulosti, jistě si pamatujete na výherní automaty, které nechyběly prakticky v žádné restauraci nebo baru. Doba se ale změnila a navrch získávají jednoznačně online automaty. Fráze "jdu do casina" může dnes klidně znamenat, že si dotyčný spustí na svém telefonu příslušnou aplikaci.