Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Zvolte ty pravé interiérové dveře pro váš domov

Zvolte ty pravé interiérové dveře pro váš domov
zdroj: tisková zpráva

Doma jsme tam, kde se cítíme dobře a bezpečně. Denně se tam vracíme, odpočíváme, prožíváme chvíle s rodinou a přáteli. Proto se snažíme, aby byl náš domov podle našich představ. A to nejen esteticky, ale především prakticky. Jednou z nejdůležitějších součástí bytu jsou interiérové dveře.

První dojem

Dveře jsou to, co nás uvádí do místnosti, to, co daný pokoj prezentuje a napovídá, co můžeme čekat, až je otevřeme. Vnitřní dveře jsou velmi důležitým designovým kouskem vašeho bytu. Štěstí je, že v dnešní době si můžete vybrat z nepřeberného množství druhů a odstínů dýhy, tvarů dveří a variant otevírání. Ať už zvolíte prosklené či plné, dvoukřídlé, kyvné či lamelové. Dveře SAPELI nabízejí mnoho možností, a tím pádem najde přesně to pravé pro svůj domov i ten nejnáročnější zákazník.

Tiscali.cz interierove dvere Sapeli Interiérové dveře SAPELI od ověřeného prodejce DODO for life | zdroj: tisková zpráva

Bezpečně a prakticky

Designová stránka věci je sice velmi podstatná, interiérové dveře však plní důležitou funkci v zabezpečení vašeho bytu! Věděli jste, že interiérové dveře SAPELI obsahují protipožární ochranu? Můžete si navíc zvolit dveře přesně podle toho, kde se budou nacházet, pokud se bojíte, že koupelnové dveře zničí vlhkost, tak s tím si už hlavu lámat nemusíte. Vnitřní dveře SAPELI jsou vybaveny hliníkovou fólií, která je sice neviditelná, ale plní velmi důležitou funkci. Zabraňuje totiž deformacím čí prohnutí křídla. 

Náš tip: Pokud máte v oblibě prosklené dveře, ale bojíte se o bezpečnost, zvolte kalené sklo, které se při rozbití rozpadne na velmi malé kousky, a tak není nebezpečné.

Tiscali.cz interierove dvere do koupelny Celoskleněné otočné dveře do koupelny | zdroj: tisková zpráva

Speciální dveře

Jestli potřebujete něco speciálního, ani tady nepřijdete zkrátka. DODO for life totiž nabízí vychytávky jako rentgenové dveře, zvukově izolační dveře, bezpečnostní či voděodolné dveře. Můžete tak odhlučnit svou pracovnu, dětský pokojíček nebo dílnu. Do vnitřní sauny nebo bazénu jsou voděodolné dveře naprosto ideální a co teprve zabezpečení vašich cenností pomocí kovových nebo dřevěných dveří s vícebodovým zámkem.

Tiscali.cz specialni interierove dvere Speciální dveře mohou být například do oblouku | zdroj: tisková zpráva

A kde jsou tyhle skvělé dveře k dostání?

DODO for life je tím neúspěšnějším prodejcem dveří již od roku 2011 a tradice firmy sahá až 15 let do minulosti. V DODO for life vědí, co je pro vás to pravé a s výběrem dveří, kování i zárubní vám poradí opravdoví specialisti. Jejich prodejny najdete v Mladé Boleslavi, Mělníku, Plzni, Ostravě a na sedmi místech v Praze.

Nyní navíc můžete využít báječné akce na dýhové dveře SAPELI, která platí až do 31. 12. 2015.

Tak vezměte za kliku těch správných dveří!

Zdroje:
Inzerce