Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Žena 30 let zdobila svůj dům a diví se, že je neprodejný

Žena 30 let zdobila svůj dům a diví se, že je neprodejný
Přeměna a výzdoma domu trvala skoro třicet let. Jenže nikdo ho takhle opravený nechce... | zdroj: Profimedia

Opravám domu, který dříve sloužil jako squat, věnovala umělecká hrnčířka třicet let svého života. Teď se dům snaží prodat, ale nemůže najít žádného zájemce. Při pohledu na - jemně řečeno - originální výzdobu se není moc co divit...

Extravagantní britská hrnčířka Mary Rose Youngová za 30 tisíc liber zachránila chátrající dům a postupně si z něj vytvořila svůj útulný domov. A útulnost v jejích očích znamená pestrý, cukrkandlový domeček pro panenky. Vnitřek venkovské chalupy zdobí v každém koutě její autorské výrobky hýřící barvami jako v cukrárně.

Když se byla po téměř třiceti letech se svým zdobením domu konečně spokojená, rozhodli se s manželem,  že ho prodají a nedaleko si otevřou malý penzion. Podle realitních agentů by dům měl mít hodnotu nejméně 500 tisíc liber (14,8 milionu korun).

Jenže ouha - za celých šest let, co je dům na prodej, si ho přijel osobně - ze zvědavosti - prohlédnout jen jeden člověk. Zbytek od cesty odradí už prohlížení fotek interiéru...

Youngová si z toho ale hlavu nedělá, jí a jejímu manželovi se růžový domek líbí a kvůli nezájmu kupců ho rozhodně měnit nehodlají. 

Zdroje:
The Sun