Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Velkou svatbu můžete mít i v karanténě! Stačí trocha vynalézavosti

Velkou svatbu můžete mít i v karanténě! Stačí trocha vynalézavosti
Svatební fotograf Chris Wallace uspořádal zamilované dvojici Lego figurek pohádkovou svatbu, která se neobešla bez romantických fotek | zdroj: Profimedia

Svatební fotografové nemají v tuhle chvíli zrovna nabité diáře. A nějakou dobu asi ještě nebudou. Britskému fotografovi Chrisovi Wallaceovi to ale zas takové vrásky na čele nedělá. Snoubence, kteří mají o jeho služby zájem i tak, nalezl doma na půdě.

Pandemie vytíženého svatebního fotografa uvěznila doma, a tak když se začal po nějaké době nudit, vzpomněl si na svůj starý koníček – Lego. Na půdě vyhrabal dvacet let starou sbírku stavebnice, dokoupil figurky nevěsty a ženicha a rozhodl se, že jim uspořádá svatbu snů.

Na  fotkách, které z ní vznikly, nechybí nic. Snoubenci kromě svatebního obřadu zažili rozlučkový večírek se svědky, konfety, hostinu včetně krájení dortu, velkolepou afterpárty i romantický první manželský tanec při západu slunce. Do vzpomínkového fotoalba si zároveň mohou uložit všechny oblíbené a leckdy i kýčovité svatební scény, jako třeba snímky se závojem přes obličej nebo pózování v obilném lánu.

Wallace si pochvaluje, že na rozdíl od skutečné svatby měl konečně na přípravu scén dost času a nemusel poslouchat hysterické pokyny a výlevy nervózní nevěsty.

Pokud omezení brzo neskončí, plánuje novomanželům Florencii a Fredovi ještě řádně zdokumentovat svatební cestu. Jen tedy není úplně jasné, kam se vydají…

Zdroje:
Vlastní