Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Sesterské soužití dohnané do extrému

Sesterské soužití dohnané do extrému
Sestry se nechtějí v ničem lišit | zdroj: Profimedia

Shanae a Ranae Nelovy jsou sestry z britského Southamptonu, které se rozhodly pro poněkud extrémní krok. Identická dvojčata totiž mají stejné (téměř) úplně všechno. 

Toto soužití není pro každého. Shanae a Ranae je 19 let, záměrně si vybraly stejný studijní obor - angličtinu a pěstují si totálně totožnou image. 

Obě tak nosí uměle prodloužené blond vlasy, mega řasy a o tom, že si vybírají stejné outfity, samozřejmě nemůže být pochyb.

V době jejich dětství sestry, jak už to někdy u malých dvojčat bývá, stejně oblékala jejich maminka. A to včetně ponožek a doplňků. Postupně však Shanae a Ranae to, že jsou dvojčata, začaly nesnášet. Nějakou dobu pak dbaly na to, aby se lišily co nejvíce. Různě se oblékaly, různě se česaly, ovšem loni si prý řekly: "Dost!" Načež se vrátily k rodinné tradici. 

Dvojčata si teď ze svého okolí tropí klasické "zaměňovací" žertíky, své známé prý ale až šokují třeba tím, že mají synchronizovaný smích a promluví naráz. Upozorňují však, že ačkoliv jsou jedna druhé nejlepší přítelkyní, dovedou si být i těmi nejhoršími nepřítelkyněmi. Hádky tak v jejich vztahu nechybí, byť prý se neškorpí často. A spory jsou zpravidla kvůli hloupostem.

Nejsou si podobné ani povahou, takže pokud zrovna randí, jejich partneři si je málokdy spletou. Záměny u video hovorů jim prý též nevycházely, byť na první pohled se muži občas spletou. 

Navzdory precizní sladěnosti však stále existuje něco, co je odlišuje - mateřská znaménka. Zatímco Shanae má znaménko na krku, Ranae pod rtem. 

Těžko říct, jak dlouho bude sestry "naprostá identičnost" bavit. Zatím však tvrdí, že to milují. 

Zdroje:
Profimedia, dailymail.co.uk