Dnes je středa 1. května 2024.
Počasí dnes 10°C Polojasno

Vánoce konečně na sněhu. Vzhůru na sjezdovky

Vánoce konečně na sněhu. Vzhůru na sjezdovky
zdroj: tisková zpráva

Při pohledu z okna musí většina z nás přijmout fakt, že se zima ujala vlády nad Českem. Peklo pro zimomřivé, ale dobré znamení pro nadšené lyžaře.

Sníh padá vytrvale už několik dnů, a tak většina milovníků lyžování či snowboardingu tuší, že přišel jejich čas.

Při pohledu na sněhové zpravodajství či na specializované servery srdce zaplesá – hory jsou plné sněhu, vleky jezdí všude a meteorologové slibují, že Vánoce budou bílé i v nížinách. Horské oblasti mohou od Ježíška očekávat další bohatou nadílku, což je pro mnoho lyžařů vůbec nejkrásnější dárek.

Většina oblíbených lyžařských středisek se může pochlubit nejméně půl metrem sněhu na sjezdovkách, což rozhodně stojí za výlet a užívání si krás hor a lyžování. Teploty pod bodem mrazu nahrávají i umělému zasněžování, takže mnohá střediska dokážou zajistit skvělé lyžařské podmínky i bez ohledu na přírodní sníh.

Kam za lyžováním? Vyberte si na portálu ceske-sjezdovky.cz

A jak zjistit stavy sjezdovek v různých horských areálech v klidu a nejlépe na jednom místě? Jak si vybrat tu nejpříhodnější? Pomoci může portál ceske-sjezdovky.cz, na kterém jsou všechny důležité informace, které mohou pomoci k výběru toho správného areálu i ubytování.

Navíc jsou zde všechna střediska hodnocená samotnými návštěvníky, takže se nejedná o pouhé reklamní sdělení, ale o zkušenosti těch, kteří daný areál navštívili. Pokud tedy hodláte strávit nejbližší čas na horách, zimní portál ceske-sjezdovky.cz by neměl ujít vaší pozornosti.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 1.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,070 25,170
USD 23,540 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma