Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Chcete pryč od lidí? Tohle bydlení vám nabídne dokonalou izolaci

Chcete pryč od lidí? Tohle bydlení vám nabídne dokonalou izolaci
Unikátní plovoucí přístřešek podobný sudu | zdroj: Profimedia

Současná situace přeje různým alternativním formám ubytování, které vám nabídnou dokonalou izolaci. Co takhle vyzkoušet plovoucí přístřešek ve tvaru sudu? Nečekaná návštěva vás tam nepřekvapí. A hlavně se k vám nedostane. 

Inspirací pro vás může být unikátní přístřešek ve tvaru sudu na Floridě, který nabízí k pronájmu server Airbnb. Noc pro jednu osobu zde stojí 209 liber (přibližně 6 670 Kč). Hlavní předností obydlí je, že se k němu lze dostat pouze lodí. Cesta z nedalekého přístavu sem trvá 15 minut. 

Málokteré bydlení je pro dobu pandemie vhodnější. Pro omezení sociálního kontaktu na minimum je takové přístřeší ideální. Všude kolem jen voda. Lepší úkryt před koronavirem nevymyslíte. Sudu podobný přístřešek se nachází u městečka Key Largo na Floridě a kromě maximálního soukromí vám poskytne i krásné výhledy na Mexický záliv.

Plovoucí barel je vybavený jedním velkým lůžkem pro dvě osoby. Najdete zde i menší soudek whisky, lehátka se slunečníkem, venkovní sprchu či gril. Obydlí je napájeno výhradně solární energii. Pro někoho tragédie, pro jiného vysvobození by byla nepřítomnost Wi-Fi. Inu, když izolace, tak se vším všudy. Nepřáli byste si trávit čas bez lidí právě zde? 

Zdroje:
Vlastní