Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Na Malé Růži: Rodinné bydlení s přírodou za zády s městem na dosah

Na Malé Růži: Rodinné bydlení s přírodou za zády s městem na dosah
zdroj: tisková zpráva

Pořízení nového bydlení je jedním z nejdůležitějších kroků v našem životě. Každý chce samozřejmě bydlet podle svých představ a možností. Ale co člověk, to názor a preference týkající se nového domova. Jeden může být příznivcem bydlení ve městě se všemi výhodami, které město nabízí, jinému naopak vyhovuje volnost venkova v těsném sepjetí s přírodou. Čím dál vice se také zajímáme o energetickou náročnost bydlení, respektive jaké budou náklady např. na vytápění?

A tak, jak má každý z nás jinou představu o ideálním domově, tak i nabídka nového bydlení je více než pestrá. Pro ty, kteří hledají příjemné praktické i designově lákavé rodinné bydlení s přírodou za zády avšak na dosah Prahy, se nabízí přitažlivé řešení: rodinné domy energetické třídy B v projektu Na Malé Růži v Drahelčicích u Rudné. V okolí máte vše potřebné – obchody, služby a řadu možností trávení volného času od příjemných procházek po pěší turistiku, vyjížďky na kole nebo golf či tenis. Nespornou výhodoutéto lokality je i výborné́ spojení s hlavním městem díky blízké́ stanici metra trasy B Zličín, vzdálené cca 10 min autem či 15 minut PID.

WO5N6536 zdroj: tisková zpráva

Nastěhujte se do hotového!

Pokud Vás přechozí řádky zaujaly, nemusíte na nic čekat! Zděné moderní rodinné domy jsou dokončené včetně všech detailů v interiéru, stačí jen nakoupit nábytek a za pár dní se můžete stěhovat! Připraveno je také okolí domů. Mezi domy vede nová asfaltová komunikace, takže nešvar některých příměstských projektů s nedokončenými příjezdovými cestami tu nenajdete. Myslelo se také na pohodlí a přátelské prostředí. Uprostřed domů vyrostlo malé náměstíčko s parkem a příjemným posezením. Kousek dál je i hřiště pro děti. Míst pro setkávání malých i velkých je tu tedy také dost. A nejen to.

Místo pro nejmenší – mateřská školka

Palčivým problémem příměstského bydlení bývá také nedostatek míst v mateřských školách. I na tuto skutečnost týkající se našich nejmenších zde bylo pamatováno. V rámci 3. fáze výstavby již byly zahájeny přípravné práce na výstavbu mateřské školky. Ta by své první žáčky měla přivítat na podzim roku 2016. Své místo ve třetí etapě mají i nebytové prostory, které mohou být využity například pro malé obchůdky nebo kanceláře.

WO5N6512 zdroj: tisková zpráva

Dvojdům nebo řadovka?

Na Malé Růži najdete 2 typy domů; řadové domy a dvojdomy s dispozicemi 4+1 a 4+kk. Řadové domy disponují plochou více než 100m2 a místo pro své domácí pohodlí zde najde každý člen rodiny. Obývací pokoj s jídelnou zaujímá většinu celého podlaží – samozřejmě, vždyť právě zde se nejčastěji rádi setkáváme s rodinou i přáteli a můžeme si naplno užít společné trávení volného času. Navazující kuchyně je součástí otevřeného prostoru, zároveň je situována tak, aby její provoz nerušil. Celému prostoru dominuje a prostor ještě více opticky zvětšuje prosklená stěna se vstupem na terasu a zahradu, která se tak stává stálou součástí domova. Současně máte díky průhledu na zahradu přehled o pohybu dětí, které si mohou svůj vlastní kousek přírody bezpečně užívat. Přízemí doplňuje toaleta a tolik potřebná komora pro ukládání věcí, které potřebujete mít stále na dosah.

WO5N6500 zdroj: tisková zpráva

Druhé podlaží poskytuje především dostatek soukromí a klid pro odpočinek, studium, či oblíbený „homeofice“. Hlavní ložnice disponuje vlastní koupelnou s toaletou a samozřejmě praktickou šatnou. Ostatní dva pokoje, určené primárně dětem, mají k dispozici další společnou koupelnu s WC. Podkroví dále nabízí praktický úložný prostor, kde můžete ukládat sezónní oblečení, nebo sportovní náčiní.

Podobně řešené jsou také interiéry dvojdomů o ploše 125m2 s dispozicemi 4+kk, které se odlišují hlavě většími zahradami a vestavěnou garáží, na rozdíl od venkovních parkovacích stání s možností zastřešení u řadových domů.

Navštivte vzorový dům!

Každou sobotu od 10 do 16 h můžete navštívit vzorové domy a udělat si detailnější představu o rodinném bydlení Na Malé Růži. Na adrese Husova 352, Drahelčice Vám budou k dispozici zástupci výhradního prodejního partnera  - Realitní společnosti České spořitelny.

Více informací najdete také na webových stránkách www.namaleruzi.cz

p.s. Už máte plán na příští sobotu? Třeba právě cestou na Karlštejn, při vyjížďce na kole nebo jen tak se zastavte na Malé Růži. Určitě to bude stát za to.

Zdroje:
Inzerce