Dnes je pátek 18. října 2024., Svátek má Lukáš
Počasí dnes 9°C Polojasno

Wifi teploměr je užitečným pomocníkem pro každý domov

Wifi teploměr je užitečným pomocníkem pro každý domov
zdroj: rh2010 / stock.adobe.com

Chcete vědět, co se u vás doma děje, když jste na chatě nebo na dovolené? Moderní elektronika se vyvíjí opravdu rychlým tempem, stačí připojit senzory a budete mít pod dohledem všechny místnosti. Usnadnění každodenní práce a větší komfort v domácnosti, to jsou hlavní důvody, proč přicházejí podobné technické vynálezy. Stačí, když budete mít v ruce mobilní telefon a můžete si vše nastavit z pohodlí vlastního obýváku. Nemusíte nikam chodit, protože pohodlí je na prvním místě. Snadné ovládání, které zvládnou i děti, je už připraveno. Nejde o žádnou hudbu vzdálené budoucnosti, ale běžnou realitu všedních dnů.

Stačí jen dvě tužkové baterie

Otázku, která je spojená s napájením, rozhodně není nutné řešit. Wifi teploměr potřebuje pouze dvě tužkové baterie a nemusí tím pádem zůstávat v těsné blízkosti elektrických zásuvek. Díky možnosti hlasového ovládání, s nímž přichází kromě jiného Alexa či Google Assistant, je celé nastavení dílem okamžiku. Co všechno se bude měřit? Lze získat detailní informace o teplotě nebo vlhkosti vzduchu. Budete mít maximální přehled o teplotách ve vaší garáži, což je užitečné hlavně v zimních měsících. Obvyklé únorové potíže tak zvládnete opravdu hravě.

Jaká je provozní teplota?

Tomuto zařízení nevadí vyšší vzdušná vlhkost, poradí si také se srpnovými vedry. Dovede také stabilně pracovat i v mrazech až do hranice minus deseti stupňů Celsia. S tímto pomocníkem tedy můžete počítat každý den, brzy se může stát členem domácnosti, který je jednoduše nepostradatelný. Senzory můžete umístit kdekoliv ve vašem domě, nabízí se garáž, dětský pokoj i obývák, stejně jako kuchyně nebo ložnice. Jsou malé a nenápadné, odvádí přitom svou práci velmi spolehlivě a efektivně. Chtěli byste se o tomto tématu dozvědět více informací? Stačí, když nahlédnete na cel-tec.cz!

Zdroje:
Inzerce