Dnes je pátek 18. října 2024., Svátek má Lukáš
Počasí dnes 9°C Skoro jasno

Objevte sílu a eleganci vozů Cupra

Objevte sílu a eleganci vozů Cupra
zdroj: havex.cz

Španělská temperamentní značka automobilů Cupra vznikla z vášně pro automobilový sport. Vozy Cupra skvěle kombinují výkon, design a inovace. Tento mladý a dynamický výrobce vozidel z koncernu VW si rychle získal uznání díky svému jedinečnému přístupu ke sportovním automobilům. V tomto článku se podíváme na historii, současnost a oblíbené modely vozů Cupra.

Historie značky Cupra

Značka Cupra vznikla jako sportovní divize španělského výrobce automobilů SEAT. Původně byla známa jako SEAT Sport, který se věnoval motoristickým soutěžím a vývoji sportovních verzí vozidel SEAT. V roce 2018 byla Cupra představena jako samostatná značka, s cílem vytvářet jedinečné sportovní vozy, které kombinují špičkový výkon s elegantním designem a moderními technologiemi.

cupra-tavascan_158357106 zdroj: havex.cz

Už od svého vzniku se Cupra zaměřuje na inovace a rozvoj, což vedlo k vytvoření modelů, které oslovují náročné zákazníky hledající výjimečný zážitek z jízdy. Spojením dědictví motoristického sportu s moderním designem a ekologickými technologiemi se Cupra stala synonymem pro výkon a styl. Cupra využívá technické a technologické zázemí koncernu Volkswagen, což jí umožňuje přinášet na trh inovativní a výkonné modely s využitím špičkových technologií skupiny VW.

Proč si vybrat vůz značky Cupra?

  • Cupra je synonymem pro vysoký výkon a vynikající jízdní vlastnosti.
  • Vozy Cupra jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, které zajišťují bezpečnost, komfort a zábavu.
  • Design odlišuje značku Cupra od konkurence. Kombinace sportovního vzhledu a elegantních linií vytváří vozy, které jsou nejen výkonné, ale také vizuálně atraktivní.
  • Použití prémiových materiálů a detailní zpracování interiéru i exteriéru dodává každému modelu punc luxusu a exkluzivity.

cupra-born_s_277791063 zdroj: havex.cz

Nejoblíbenější modely vozů Cupra

V následujících řádcích si představíme nejprodávanější a nejoblíbenější modely vozů Cupra:

Cupra Formentor: Výkon, styl i praktičnost

Cupra Formentor je prvním modelem, který byl navržen a vyroben výhradně pro značku Cupra. Tento SUV-kupé kombinuje sportovní charakter s praktičností SUV. Formentor nabízí širokou škálu motorizací, včetně výkonného 2.0 TSI s výkonem 310 koní a ekologického e-HYBRID pohonu. Výjimečný design, prémiové materiály a moderní technologie dělají z Formentoru vůz, který je stejně nejen výkonný a spolehlivý, ale i stylový.

cupra-formentor_s_267473198 zdroj: havex.cz

Cupra Leon: Sportovní vůz i auto pro rodinu

Cupra Leon, dostupný jako hatchback i kombi, je ideální volbou pro ty, kteří hledají sportovní vůz s praktickými vlastnostmi. Cupra Leon je vám k dispozici s řadou výkonných motorů, včetně 2.0 TSI s výkonem až 310 koní a plug-in hybridní verze e-HYBRID. Leon je vybaven nejnovějšími technologiemi, jako je digitální kokpit, adaptivní tempomat a pokročilé asistenční systémy. Jeho agresivní design a sportovní interiér podtrhují jeho dynamický charakter.

Vyzkoušejte si vozy Cupra a objevte sílu, eleganci a inovace, které Španělská značka nabízí. Nechte se unést jedinečným zážitkem z jízdy a staňte se součástí komunity Cupra, která spojuje vášeň pro sportovní vozy s moderním životním stylem.

cupra-leon_s_266821174 zdroj: havex.cz

Zdroje:
Inzerce