Dnes je středa 1. května 2024.
Počasí dnes 21°C Polojasno

TV Nova: Čekání na nového vládce. Bude jím žena?

TV Nova: Čekání na nového vládce. Bude jím žena?
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Podle informací serveru ParlamentniListy.cz má na postu generálního ředitele TV Nova nahradit aktuálního šéfa televize Petra Dvořáka současná ředitelka marketingu Miloslava Nováková.

Redakce mohla nahlédnout do vnitrofiremní komunikace, která nasvědčuje, že k této změně s největší pravděpodobností dojde.

ParlamentníListy.cz požádaly televizi o vyjádření. Mluvčí televize Michaela Dvořáková si dotaz redakce vyžádala písemně s tím, že se vedení o odpovědi poradí a dá vědět. Do této doby ParlamentníListy.cz její vyjádření neobdržely.

TV Nova v posledních letech podle mnoha názorů vyklízela postupně pozice v politických diskusních pořadech, publicistice a zčásti i ve zpravodajství. V současné době již nevysílá žádný diskusní pořad. Nejprve byl ukončem populární diskusní pořad Kotel, Sedmička skončila v roce 2006, investigativní pořad Na vlastní oči, který odhaloval i politické kauzy, přestala televize vysílat v roce 2009. Střepiny se po odchodu Stanislava Brunclíka rovněž přestaly zabývat politikou.

Celý článek na ParlamentniListy.cz