Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Zataženo

Tak trochu zvláštní rekordman

Tak trochu zvláštní rekordman
První tetování si pořídil, když se v 16 letech dal k cirkusu | zdroj: Profimedia

Proti gustu žádný dišputát, ovšem některé zkrášlovací tendence přece jen stále poutají pozornost. Třeba ty, díky nimž Novozélanďan Gregory Paul McLaren získal netradiční prvenství. 

McLaren je totiž nejpotetovanějším mužem světa. Sedmačtyřicetiletý chlapík, který si říká Lucky Diamond Rich, si svou první "kérku" nechal udělat již v 16 letech poté, co začal pracovat v cirkusu. Od té doby řádně pokročil.

Tetování totiž nepokrývá jen jasně viditelná místa jeho těla, ale i záhyby, které oko druhého člověka na první pohled nespatří.

McLaren je totiž zřejmě perfekcionista a nechal si potetovat například jemnou kůži mezi prsty, oční víčka, předkožku a dokonce i dásně, což možná svědčí i o posunutém prahu bolesti.

Muž, který se živí polykáním různých předmětů a lehčí akrobacií, tak nakonec získal titul nejpotetovanějšího muže současnosti a řádný zápis v Guinessově knize rekordů.

Stal se nástupcem Angličana Toma Lepparda přezdívaného Leopardí muž, který zemřel v roce 2016 ve svých 80 letech. 

profimedia-0027852615 Tom Leppard (1935-2016) | zdroj: Profimedia

McLaren se prý již v dětství zajímal o silně potetované muže a ženy. Nakonec sám strávil stovky hodin pod rukama různých tatérů a tatérek. Později si nechal upravit i některá dříve vyvedená tetování, tatéři například zasáhli do tmavých ploch světlou barvou. 

K tomu si během svého života nechal udělat řadu tetování a "vyměnit" zuby za kovové, blyštivé náhrady.

Zdroje:
Profimedia, Wikipedia.org