Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 1°C Polojasno

Když mne vidí, tak prchá, tvrdí o Pospíšilovi Němec

Když mne vidí, tak prchá, tvrdí o Pospíšilovi Němec
zdroj: Mediafax

Exministr spravedlnosti Pavel Němec si není vědom toho, že by v dřívější době vznikla mezi ním a někdejším poslancem a nynějším ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem nějaká animozita.

Za Topolánkovy vlády, kdy byl Pospíšil rovněž ministrem spravedlnosti, ostatně Němec u státních úřadů v nemilosti nebyl, naopak.

Nynější nenávisti Pospíšila vůči své osobě Němec nerozumí a vysvětluje si ji jen tím, že Pospíšil nesnáší nikoho, kdo dříve býval jeho předchůdcem.

Když mne Pospíšil viděl na nějaké společenské akci, tak vždy ode mne utekl do druhého kouta místnosti, řekl mimo jiné bývalý ministr spravedlnostiv rozhovoru Dvacet minut Radiožurnálu.  

Podle něj prý ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil nesnese evidentně pohled na někoho, kdo byl jeho předchůdcem. „Když si někdo nechá sejmout ze stěny galerii ministrů vedoucí do jeho pracovny, tak to dokresluje jeho charakter," podotkl jízlivě Němec vůči staronovému ministru spravedlnosti. Němec je také přesvědčen o tom, že Pospíšil je slabým ministrem.

Celý článek na ParlamentniListy.cz