Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Komentář: Diktatura blbosti dorazila do Česka... na velbloudu

Komentář: Diktatura blbosti dorazila do Česka... na velbloudu
Inscenace Konvičky zachycená jedním z kolemjdoucích | zdroj: Facebook Aarona Günsbergera

O další krok se přiblížila vláda blbců nad touto zemí. Tentokrát se o to přičinil hlavní český islamobijec Martin Konvička, který v den národní hanby a pokoření sovětskými vojsky předvedl scénu okupace Prahy islamisty. S ozbrojenci, džípem a velbloudem způsobil šok, paniku a samozřejmě nebetyčnou ostudu.

Znalci filmu říkají, že současná vlna sci-fi filmů znázorňující mimozemskou invazi v podstatě jen odráží naše vnitřní přání, abychom se s nějakou formou cizí existence už konečně setkali. Frustruje nás naše samota v prázdném vesmíru a tak točíme jeden invazní mimozemský spektákl za druhým.

Přesně tak zřejmě funguje i mysl Martina Konvičky. Bojovník proti islámu ve všech jeho podobách (které jsou podle něj beztak všechny stejně zrůdné) doslova trpí skutečností, že přes všechna jeho varování doposud v České republice nedošlo (raději zopakujme ještě jednou – nedošlo) naprosto k žádnému incidentu souvisejícímu s islámem.

Nemáme tu teroristy, islamisty, nejsou tu sebevražední atentátníci, radikální imámové, nejsou tu vůbec žádní uprchlíci a je tu jen minimum muslimů. Konvička denně usíná s jedinou otázkou: Kde proboha jsou? Proč už neútočí, proč nezapalují naše kostely, neznásilňují naše ženy? Proč se nepokusí v Praze vyhlásit svůj chalifát?

Frustrace, nic než frustrace. Dokonce i uprchlíci, navíc křesťané, ale to je fuk, prostě přičmoudlí imigranti, které jsme si sem sami přivezli, raději utekli zpět do Iráku, než aby tu s námi žili. Realita vrchního českého islamofoba je stejné tristní a zoufalá, jako situace lidstva čekající na mimozemskou civilizaci. Nikde nic.

Udělej si sám...invazi

Frustrace Martina Konvičky nakonec vykrystalizovala do podobné formy, jako ony velkolepé akční filmy. Když nezaútočili a nevyhodili třeba Pražský hrad do povětří (to už teď vůbec nejde, když jsou tam přísné kontroly), tak se rozhodl, že si takovou invazi udělá sám. Veřejně, v den výročí okupace sovětskými vojsky, přímo na Staroměstském náměstí.

Jak to probíhalo, už určitě víte. Takže ve zkratce: přijel Konvička na velbloudu převlečený za imáma, za ním ve vojenském Humvee parta dementů s nalepenými vousy a reálně vyhlížejícími zbraněmi. Měli i vlajku Islámského státu. Pálili knihy, bičovali jakousi nebohou ženu a především stříleli do vzduchu za vydatného volání Alláhu akbar.

zdroj: YouTube.com

Turisté se v panice rozutekli do okolních ulic, restaurací a jejich kuchyní. Policie to následně raději předčasně ukončila, protože bylo jasné, že tohle je malér. Konvičku a pár dalších si odvezla na služebnu, aby to celé nějak vysvětlili. Konvička se nechal slyšet, že nikdo neprchal a celý zmatek zinscenovali jeho političtí odpůrci případně turisté z muslimských zemí.

Tak, tečka, je to vysvětleno. Můžou si za to muslimové sami, český udatný lid nikam neprchal, navíc velmi bystře rozpoznal politickou satiru.

Magistrát sice akci povolil, ale zaklíná se tím, že nevěděl, co přesně hodlá Konvička na náměstí v centru Prahy provádět. Konvička naopak tvrdí, že úředníkům podrobně popsal celý průběh divadelního představení (ano, tak svou invazi pojmenovává) včetně zbraní a vojenské techniky.

Nejspíš to nebude pravda, ale pokud náhodou ano, pak by měly na magistrátu padat hlavy jako kuželky. Konvička je ovšem známý svou notorickou pravdomluvností, takže v tomto směru raději nedělejme unáhlené závěry. Policie alespoň zasáhla a akci ukončila, takže nějaký plusový bodík lze úřadům připsat.

Diktatura blbosti

Co říci závěrem? Mimozemšťané nepřiletí, muslimové Staroměstské náměstí neobsadí. Ani dnes, ani zítra, ani za sto let. Scénář, který předvedl Konvička, by byl možný v Rakce, Mosúlu a dalších městech obsazených Islámským státem. A tam na ně dnem i nocí prší bomby z koaličních letadel a mění základny teroristů v prach.

Nikde jinde na světě, není možné, aby teroristé vjeli do města a celé ho obsadili. Ani v Německu, ani v tolik propírané Belgii, v Londýně, nikde v Evropě se situace ani z daleka neblíží tomu, co předvedl Konvička.

Konvička prostě postrašil turisty, udělal ze sebe blbce (jako už mnohokrát předtím) a přidal další polínko pod kotel českého instantního strachu. Ano, instantí strach, to je palivo nebo chcete li komodita, která drží při politickém životě nejrůznější Konvičky, Foldyny, Okamury, Černochy a Zemany.

Udržovat a přiživovat tento strach, jak to jen jde - dokud se lidé budou bát, budou nás volit. Opevníme hrad, vyzveme lidi, aby si všichni pořídili domů kulomety, a když bude potřeba, přijedeme mezi ně na velbloudech s nalepenými vousy a budeme volat Alláhu akhbar. Připomínáme si komunistickou diktaturu, kterou k nám v osmašedesátém přivezly sovětské tanky. Dnes tu máme diktaturu blbců, kteří nám ji přivezli na velbloudu. 

Zdroje:
Vlastní