Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Nikdo se Bobošíkové nebojí. Ani Bárta: Populisté a levičáci, narozdíl od nás

Nikdo se Bobošíkové nebojí. Ani Bárta: Populisté a levičáci, narozdíl od nás
zdroj: tisková zpráva

Jana Bobošíková předsedkyně Suverenity - Bloku Jany Bobošíkové se chystá na boj o křeslo v Senátu. Doplňovací volby do Senátu na Kladensku jsou první kandidaturou Suverenity jako celostátní jednotné strany. Vezme Suverenita hlasy jiným stranám? Nikdo se nebojí.

„Cílem Suverenity je zastavit destrukci České republiky a sociální a ekonomickou katastrofu, která se na občany řítí. Budeme hájit zájmy České republiky a jejích občanů, ne zájmy Bruselu, nadnárodních společností, nelegálních přistěhovalců, nebo různých lobby typu Bilderberg a landsmanšaft. Nebudeme nečinně přihlížet tomu, jak současná politická reprezentace likviduje zbytky dědictví našich předků, aniž by dávala naději našim dětem," prohlásila Bobošíková.

Volební manažer Věcí veřejných do loňských parlamentních a krajských voleb Vít Bárta, jenž je jednou z nejvýraznějších tváří strany jako ministr dopravy, nevěří, že by Suverenita mohla „véčkařům" sebrat nějaké hlasy voličů, nebo sympatizanty.

„Nemůže nás o žádné voliče připravit. Jde o populistickou, jasně levicovou stranu. Útočí na elektorát mezi KSČM a ČSSD s průnikem nula," prohlásil pro ParlamentníListy.cz Vít Bárta.

Více na Parlamentnilisty.cz