Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Šikla by se vám půjčka do výplaty? Víme, kde vám půjčí

Šikla by se vám půjčka do výplaty? Víme, kde vám půjčí
zdroj: tisková zpráva

Výzkumy potvrzují, že řada Čechů žije bez jakékoliv finanční rezervy. V horším životním období spojeném s nevalnou finanční situací se vám pak snadno stane, že vám kamarádi a kolegové, od kterých byste si mohli půjčit pár korun do výplaty, prostě dojdou. Je vám totiž už trapné si od nich opakovaně půjčovat. A ani nemusíte! Zkuste Cool Credit.

Půjčka do výplaty od Cool Credit myslí na klienty, kteří nechtějí velké půjčky, ale potřebují pouze vyřešit krátkodobý nedostatek finančních prostředků do výplaty. Na tuto půjčku dosáhnete i ve chvíli, kdy máte záznam v Centrálním registru dlužníků, NRKI, BRKI nebo v SOLUS. Tyto registry firma vůbec neprověřuje. Nahlíží pouze do registru insolvencí a do registru exekucí.

Zadlužte se vždy jen v nezbytné výši

Klasické bankovní instituce nás obvykle natlačí do vysoké půjčky, jakou ani nepotřebujeme. Malé půjčky je nezajímají. Avšak co když řešíte problém, který lze vyřešit několika tisící, ale zrovna teď vám schází? Na rychlé půjčky do výplaty se specializuje Cool Credit. Jde o soukromou finanční organizaci licencovanou Českou národní bankou. Firma ke své činnosti využívá veškeré moderní technologie, a proto máte možnost půjčku získat extrémně rychle, díky smlouvě o půjčce uzavřené online.

Rychlá půjčka až do 20 000 korun

Rychlá půjčka Cool Credit vám umožní získat finance až do výše 20 000 Kč. Pokud si půjčujeme poprvé, je to až 8000 korun, pokud podruhé 11 000 korun a 16 000 až 20 000 korun si máte možnost půjčit od své páté půjčky u Cool Credit. Splatnost si lze zvolit na 5 až 30 dnů.

Peníze i do 15 minut

Nejrychleji své peníze z půjčky získáte, pokud máte účet ve stejné bance jako Cool Credit. To pak od podání vaší žádosti o rychlou půjčku do jejího vyřízení nemusí trvat více než 15 minut. Jednoduché je online vyplnění žádosti o půjčku i její schvalovací proces. Vše urychlíte, když máte po ruce všechny potřebné dokumenty ke zřízení půjčky. Je jich minimum. Stačí vám kopie občanského průkaz a výpis z bankovního účtu.

Nečekají vás tedy žádné zdlouhavé návštěvy banky, sezení s jejich pracovníkem, dodávání velkého množství dokladů a potvrzení, ani následné čekání na schválení či zamítnutí vašeho úvěru. Navíc díky tomu, že vás firma nelustruje pomocí různých rejstříků, do kterých se lze dostat i neoprávněně, máte mnohem větší šanci s žádostí o úvěr uspět.

Zdroje:
Inzerce