Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Petr Hájek odsoudil Angelinu Jolie za uříznutá ňadra: Je to temná hra

Petr Hájek odsoudil Angelinu Jolie za uříznutá ňadra: Je to temná hra
Petr Hájek | zdroj: isifa/Lidové noviny/JINDRICH MYNARIK

Americká herečka Angelina Jolie měla obavy z rakoviny prsu, a tak si je raději nechala rovnou amputovat. Tím rozčílila blogera Petra Hájka, který na webu Protiproud.cz vysvětlil, že se jedná o součást velkého útoku na naši svobodu. Mocný zdravotnický byznys nás prý straší nebezpečím a pak nás nutí platit horentní peníze za to, že nás před ním „ochrání“. A lidé jej jako ovce naivně následují.

Podle Hájka se však herečka stala součástí „děsivé reklamy“. To, že si někdo dá dobrovolně uříznout zdravá ňadra, je podle Hájka obludným výkřikem současné medicíny. „Jde o součást slepé cesty, chybné ideové koncepce současné západní civilizace,“ vysvětluje.

Mylná a nebezpečná je prý už základní představa, že v člověku můžeme všechno uřezat a vyměnit, a tím naplánovat jeho budoucnost. Lidé podle něj zapomínají, že člověk není stroj a lidské zdraví je mnohem komplexnější, než nám tvrdí zdravotnický průmysl, lobby, která je dnes mocnější než ta zbrojní.

„Primárně nejde o takzvaně odbornou, ale postojovou otázku. O manipulaci naší svobodou,“ domnívá se někdejší hradní vicekancléř. Podle něj můžeme stále dokola sledovat stejný scénář: „Nekonečně silná a bohatá zdravotnická a farmaceutická lobby postupuje vždy stejně: Vytvoří psychózu strachu a úzkosti. Dozvíme se, že je něco velmi nebezpečné – ale nebezpečí lze předejít. Očkováním, farmaky, operacemi,“ popisuje taktiku zdravotnického průmyslu. „Případ Angeliny Jolie do této temné hry patří,“ dodává.

Herečce Jolie prý lékaři za drahé peníze udělali komplexní rodinný průzkum, ze kterého jim vyšlo, že její mléčné žlázy jsou ohroženy rakovinou z 87 %. „Tak šla a nechala se rozřezat,“ nechápe Hájek. Sám je propagátorem homeopatie a jeho dcera Erika Hájková na webu Protiproud.cz vystoupila s názorem, že léčení lidem spíše škodí.

Zdroje: