Dnes je neděle 5. května 2024., Svátek má Klaudie
Počasí dnes 22°C Dešťové přeháňky

Online automaty preferuje čím dál tím víc hráčů

Online automaty preferuje čím dál tím víc hráčů
zdroj: Depositphotos.com, welcomia

Pokud jste měli k hazardní zábavě vztah již v minulosti, jistě si pamatujete na výherní automaty, které nechyběly prakticky v žádné restauraci nebo baru. Doba se ale změnila a navrch získávají jednoznačně online automaty. Fráze "jdu do casina" může dnes klidně znamenat, že si dotyčný spustí na svém telefonu příslušnou aplikaci.

Proč jsou online casina tak oblíbená

Vzestup online casin je logicky spojen s rozvojem informačních technologií a rozmachem internetu. Online casina se objevila již v polovině devadesátých let, ale teprve v době, kdy má skutečně každý v kapse zařízení připojené k internetu, nastal ten pravý rozmach.

Zatímco fyzické automaty z restaurací prakticky zmizely a ani kamenná casina nezažívají žádný velký růst, počet návštěvníků těch virtuálních raketově roste. V nějaké formě se online hazardem baví dle odhadů asi 160 milionů lidí a roční nárůsty se pohybují někde mezi 10 až 20 procenty. Důvod je prostý: online casina totiž hráčům nabízí opravdu vysokou přidanou hodnotu.

V první řadě jde o zábavu, které se mohou lidé věnovat prakticky kdekoliv. Hrát lze z pohodlí domova, stejně jako po cestě z práce. Hráči k tomu stačí pouze počítač, tablet nebo telefon. Druhou velkou výhodou online casin je možnost vyzkoušet si prakticky všechny automaty nanečisto a bez rizika. Jejich nabídka je navíc v porovnání s kamennými casiny nesrovnatelně větší.

Online automaty nejsou vázány konstrukčními omezeními těch mechanických a mohou tak být nápaditější a originálnější. Hry si lze navíc vybírat podle mnoha parametrů, lze číst recenze dalších hráčů, diskutovat s nimi apod. Zapomenout nelze ani na to, že online casina nabízejí obecně vyšší procento výplaty a pro hráče mají připraveny nejrůznější speciální a bonusové nabídky.

Bonusy především

Právě bonusy jsou jedním z nejdůležitějších parametrů při výběru online casina. Hráči dostávají odměny za registraci, první vklad a posléze třeba u příležitosti nejrůznějších výročí, soutěží atd. Je to jednoduché, stačí si vyhledat casino s bonusem za registraci, ideálně s odměnou v podobě freespinů a bavit se.

Vývojářů online automatů existuje celá řada

Každý z nich dává do svých her trochu jiné prvky a díky tomu jsou online automaty ještě rozmanitější. Jedním z nich je například česká společnost Kajot Games. Její hry, kterých již je několik desítek se těší velé popularitě u nás i v zahraničí. V seznamu her najdeme Kajot automaty s klasickou ovocnou tématikou i originální hry se symboly například se staroegyptskou tématikou, hororové hry apod. Většina her od Kajotu obsahuje speciální symboly Wild, nebo Scatter, objevují se volná zatočení, bonusové výhry, nebo další speciální funkce typu multiplikátoru.

Online casina jsou zkrátka hitem současnosti a počet jejich návštěvníků, roste skutečně každým dnem. Výhody, které hráčům nabízí jsou natolik přesvědčivé, že je jasné, že tento trend bude pokračovat i nadále.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zdroje:
Inzerce