Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Nejužitečnějším domácím pomocníkem není vysavač, ani myčka

Nejužitečnějším domácím pomocníkem není vysavač, ani myčka
zdroj: ThinkStock

Jak to jen naši předci dělali, že dokázali přežít bez moderních spotřebičů? Dnes už si život bez praček a myček a dalších elektrických sluhů skoro nedokážeme představit. Nejlepšího pomocníka při jarním úklidu ale najdete na internetu.

Udělat si doma pořádek, to neznamená jen vysát, setřít prach nebo si uspořádat knížky v knihovně podle abecedy (případně barev, pokud jste dekadentní). Často přehlížený, ale o to důležitější, je pořádek v účtech a smlouvách. A s tím nám nepomůže ani myčka, ani vysavač, i kdyby byl sebevíc robotický.

V případě energií je vám naštěstí k ruce pomocník z nejspolehlivějších – internetový srovnávač! Na stránce Srovnam.cz je vám k dispozici kdykoli a kdekoli ho potřebujete, nikdy mu nedojdou baterky a nikde se od něj nezamotá žádná šňůra. Přitom „poklidit“ umí ve vašich smlouvách jako ta nejluxusnější úklidová služba.

Nemusíte mu přitom platit ani korunu: na Srovnam.cz prostě zadáte PSČ svého odběrného místa a pak už stačí jen výše stávajících záloh nebo odhad spotřeby a jediným kliknutím se dozvíte, jak jste na tom – a jak z „toho“ ven, pokud se ukáže, že vám u stávajícího dodavatele energií utíkají peníze.

A nemusí jít pouze o samotné zálohy! Někteří dodavatelé se do rodinného rozpočtu zakusují také pomocí nevýhodných smluvních podmínek, a právě proto Srovnam.cz uvádí ty nejdůležitější hned v hlavním výpisu. Zároveň vám důkladně poradí v důležitých otázkách, týkajících se změny dodavatele.

Srovnam.cz je vlastně takový multifunkční domácí pomocník, nad kterým by oněměl i Horst Fuchs. Tak jako si dnes neumíme představit život bez moderních spotřebičů, tak nám brzy přijde samozřejmé vybírat si dodavatele elektřiny a plynu právě s pomocí srovnávacího webu.

Zdroje: