Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Má rudé vlasy a rybí ocas. Umělkyně se živí jako mořská panna

Má rudé vlasy a rybí ocas. Umělkyně se živí jako mořská panna
Sabrina Roseová se živí jako mořská víla | zdroj: Profimedia

Má dlouhé rudé vlasy, místo nohou ocas a děti z nashvillského mořského akvária ji milují. Walt Disney, od jehož narození dnes uplynulo 120 let, by měl z Američanky Sabriny Roseové radost. Jako by jeho Ariel z oka vypadla...

Třicetiletou Američanku k její proměně v mořskou pannu inspirovala před pěti lety návštěva zábavního parku na Floridě, píše server Mirror. Hledala zrovna posun ve svém životě, a protože je dobrou plavkyní, během ani ne čtyřiadvaceti hodin od návštěvy parku si sehnala ocas a začala shánět klienty, kteří by měli zájem o neobvyklé umělecké vystoupení na párty.

Nakonec skončila v místním akváriu, které kromě ní zaměstnává i jiné umělkyně-mořské panny. Plavou mezi obyvateli akvária jako jeho přirozená součást, ryby je vnímají jako jedny z nich, a tak se nebojí přiblížit i na dosah. 

Roseová se svými dlouhými rudými vlasy je mezi návštěvníky - zejména těmi dětskými - velmi oblíbená. Nejen proto, že na ně pod vodou mává, posílá jim srdíčka a úsměvy, ale také tím, že je pro ně zhmotněním disneyovské Ariely.

Zdroje:
Daily Mirror