Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Skoro zataženo

Festival Evolution poprvé na podzim. Přijďte se inspirovat novinkami v oblasti zdravého životního stylu

Festival Evolution poprvé na podzim. Přijďte se inspirovat novinkami v oblasti zdravého životního stylu
zdroj: tisková zpráva

O víkendu 23. a 24. září 2017 se Výstaviště v pražských Holešovicích opět stane cílem všech příznivců zdravého životního stylu.  Pod hlavičkou Festivalu Evolution se zde sejde více než dvě stě českých i zahraničních vystavovatelů, kteří představí své produkty a služby se zaměřením na bio styl, eko trendy, zdravý životní styl a osobní rozvoj. A pozadu nezůstane ani programová nabídka, během dvou dnů ve festivalovém programu vystoupí přes 100 účinkujících.

Obě sekce, výstavní i programová, jsou neoddělitelné a vzájemně se podporují. O čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět. Navštívit festival se vyplatí. Nejen, že nikde jinde nenajdete větší přehlídku certifikovaných biopotravin než zde, ale také můžete využít výhodných festivalových slev na veškeré produkty.

Svou speciální sekci zde nově budou mít raw potraviny, fair trade výrobky i konopné speciality. Mezi vystavovateli budou i specialisté na veganskou, vegetariánskou nebo bezlepkovou stravu, producenti zdravých potravin, rodinné firmy a farmy.

Široké zastoupení bude mít přírodní a bio kosmetika, chybět nebude ekodrogerie zajišťující ekologické prostředky a vychytávky pro domácnost. Na své si přijdou také příznivci přírodních tkanin, biotextilu nebo zdravé obuvi a maminky zde najdou vše potřebné pro své ratolesti.

evo_2865 zdroj: tisková zpráva

Na festivalu vystoupí Raymond Moody i Vojta Dyk

V sobotu na Festivalu Evolution vystoupí americký spisovatel, psycholog a lékař Raymond Moody, autor bestselleru Život po životě. O vztahu zdraví a duše budou mluvit Tomáš Rychnovský s Milanem Studničkou, Phillip Lymbery z Velké Británie prozradí alarmující informace o živočišné výrobě a týrání zvířat.

Barbara Miller z Berlína poradí, jak číst výsledky krevních rozborů. Vše o přípravě a benefitech raw stravy  přiblíží Piter Caizer z Německa. Jan Mühlfeit předvede ukázku úspěšného programu Odemykání dětského potenciálu, který ocení nejen rodiče, ale i jejich děti. V neděli se potom můžete těšit na koncert Vojty Dyky s B-Side bandem. To je však jen malý výčet celého festivalového dění.

Kromě zástupců konvenční, alternativní či celostní medicíny budou na festivalu zastoupeni profesionálové z oboru kosmetiky či ukázky technik a cvičení, které posilují tělo i mysl. Renomovaní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé.

evo_0635 zdroj: tisková zpráva

Festival pro celou rodinu

Na festival vyrazte určitě i s dětmi. Chybět zde nebude dětský koutek, ve kterém se rádi postarají o vaše ratolesti, zatímco vy můžete v klidu nakoupit či navštívit vybrané programy. Pokud máte větší děti nebo si festivalové dění chcete užít společně s dětmi, tak doporučujeme využít relaxační zónu.

Připraveny jsou také workshopy, které představí různé metody osobního rozvoje a vzdělávání, nebo tvořivé dílničky pro děti i dospělé.  Těšit se můžete i na demo ukázky přípravy nápojů a jídel pro nejrůznější výživové směry.

Ochutnat nabídku z tradiční kuchyně i ze specialit různých stravovacích směrů můžete v rozsáhlé food zóně. A je jen na vás, zda si posezení vyberete buď ve vnitřním prostoru, nebo venku pod širým nebem.

Dorazte na Festival Evolution a přesvědčte se sami, že jeho podtitul „Festival, který vám nasadí brouka do hlavy“, není jen planým reklamním sloganem.

Kompletní festivalovou nabídku a doprovodný program najdete na webu www.evolution.cz nebo sledujte www.facebook.com/eso.bio.eco

Zdroje:
Inzerce