Dnes je pátek 3. května 2024., Svátek má Alexej
Počasí dnes 20°C Zataženo

Jan Václav Čep opouští Tiscali. Podíl prodá svým společníkům

Jan Václav Čep opouští Tiscali. Podíl prodá svým společníkům
Jan Václav Čep | zdroj: Pavel Šinagl

Podnikatel Jan Václav Čep prodává podíl v mediální skupině Dignity, s.r.o. a končí v pozici člena představenstva společnosti TISCALI MEDIA, a.s. Čepův podíl ve firmě si rozdělí zbývající akcionáři firmy, Kamil Koupý a Bruno Wertlen. Cena obchodu nebude, na základě dohody všech stran, zveřejněna.

K prodeji 45% podílu Jana Václava Čepa dojde do konce října 2012, po dokončení všech právních kroků. Předsedou představenstva TISCALI MEDIA, a.s. zůstane i nadále Kamil Koupý. Pozici výkonného ředitele společnosti zastává Michal Kubík, který na tomto místě loni v září vystřídal právě Jana Václava Čepa.

„Jan Václav má zásadní podíl na záchraně značky Tiscali na českém trhu a rozvoji dalších tradičních značek, jako je Dokina.cz nebo Games.cz,” uvedl předseda představenstva TISCALI MEDIA, a.s. Kamil Koupý. „Strategie firmy zůstává i po majetkových a personálních změnách stejná, a to je postupně vylepšovat stávající weby v portfoliu skupiny. V příštím roce chceme růst ať už spouštěním nových projektů, nebo akvizicemi,” dodává Koupý.

V současné době se tým TISCALI MEDIA, a.s. věnuje především dokončení rozsáhlého redesignu webu Osobnosti.cz a začíná připravovat relaunch filmového serveru Dokina.cz. „Máme před sebou stále spoustu práce. Stále se zvyšující zájem uživatelů a inzerentů o naše internetová media ukazuje, že jdeme správným směrem,” řekl výkonný ředitel TISCALI MEDIA, a.s. Michal Kubík.

Jan Václav Čep se po prodeji podílu ve firmě hodlá věnovat společenským a kulturním projektům, charitě a rodině.

O Tiscali Media, a.s.

Tiscali Media, a.s. je provozovatelem portálu tiscali.cz a internetových médií jako Tiscali.cz, Games.cz, Osobnosti.cz, Dokina.cz, Doklubu.cz, Nasepenize.cz nebo iFaster.cz. Měsíčně baví téměř dva miliony lidí. Záměrem je přinášet kvalitní zábavný obsah uživatelům a jasnou přidanou hodnotu inzerentům. Pro zaměstnance, spolupracovníky i partnery vytváří inspirativní prostředí a dobré vztahy.