Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 10°C Polojasno

Prodejte svůj starý vůz na největším evropském online tržišti s automobily

Prodejte svůj starý vůz na největším evropském online tržišti s automobily
zdroj: Andrey Popov / Shutterstock.com

Dosloužilo již vaše auto nebo je pro vaši rodinu zkrátka už malé, ale přesto je v perfektním stavu a chcete ho prodat dál? Přenechte prodej svého ojetého vozu profesionálům. Kde? O odpověď na tuto otázku se s vámi rádi podělíme.

Největší evropské tržiště s automobily
Na internetu se dá najít cokoliv. Ale ne pouze najít, ale také prodat. Například i vaše ojeté auto. Prodej aut online je zejména v posledních letech velmi oblíbený. Speciálně na prodej použitých aut je určeno největší evropské tržiště s automobily. Jmenuje se Carvago a nabízí pomocnou ruku lidem, kteří chtějí poslat dál své auto.

Jak prodej aut na internetu probíhá?
Celý systém prodeje a nákupu ojetých aut online je propracovaný a propojený s profesionály, kteří auta zhodnotí a nakupující má jistotu, že si kupuje ojeté auto ve špičkové kvalitě. A na druhé straně může být spokojený i prodávající, protože ví, že jeho auto ještě někdo jiný užije.

Prověrku vozu nechte na Carvagu
Kromě toho, že Carvago vozy, které prodává, pečlivě kontroluje, auto před prodejem podstoupí i technickou kontrolu. Kvůli prodeji automobilu nemusíte nutně vyměnit autobaterii ani provádět jiné razantní zásahy. Pokud je auto v dobrém technickém stavu a dokáže sloužit další roky, kontrolou projde bez problému.

Spokojený koncový zákazník
A společnost Carvago se postará opravdu o vše: státní technickou kontrolou počínaje a přepisem vozu na koncového zákazníka konče. Vy jako prodávající tedy musíte udělat jediné: své auto jednoduše prodat prověřenému prodejci aut, který se společností Carvago spolupracuje.

Může se tak stát, že nový majitel vozu se bude nacházet na druhé straně Česka, ale váš vůz mu bude dopraven až domů a se všemi potřebnými papíry. Skvělou službou je také to, že společnost může auto rovnou pojistit. Spokojená bude tedy jak peněženka prodávajícího, tak i kupujícího.

Využijte online autobazar i při nákupu vozu
A služby online autobazaru můžete využít i při nákupu svého dalšího vozu. Nabídka aut na stránkách se totiž neorientuje pouze na auta prodávaná v České republice, ale po celé Evropě. Jestliže se na českém trhu nevyskytuje váš vysněný automobil, můžete si jej koupit z libovolné evropské země a prodejce veškerou dokumentaci a přepis vozu vyřídí za vás.

V zemi původu bude vůz odhlášen a v Česku bude přepsán na vás. K tomu, aby to bylo možné provést bez toho, aniž byste tomu museli obětovat svůj volný čas stačí jediné, sepsat plnou moc se společností. A když nebudete s vozem spokojeni, do 14 dnů jej můžete vrátit bez udání důvodu.

Prodej a nákup automobilů na internetu nebyl nikdy jednodušší. Proto neváhejte a využijte veškeré možnosti, které online svět nabízí.

Zdroje:
Inzerce