Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Přemýšlíte, že začnete tančit? Přijďte na Czech Dance Tour a zkuste to!

Přemýšlíte, že začnete tančit? Přijďte na Czech Dance Tour a zkuste to!
zdroj: tisková zpráva

Jenom od ledna protančili stovky párů tenisek i střevíčků a teď je čeká soutěžní sezóna - tanečníky několika generací, kteří se letos sjedou i na zbrusu novou soutěž ve skupinových formacích. Na Czech Dance Tour se předvedou ve stylech jako streetdance, freestyle, art nebo disco, aby se utkali o tituly mistru České republiky. 

Jestli jste i vy jako většina Čechů příznivcem tance na obrazovce, pak ho zkuste v reálu. Ale postupně – jako první taneční krok není nic jednoduššího, než se přijít podívat, jak tanečníci soutěží o tituly Mistrů České republiky v regionálních postupových kolech nebo na finálových bitvách. Budete mít hned lepší představu, který styl vaší taneční duši imponuje. Třeba zjistíte, že jste zrození pro cheerleaders nebo, že disco není až takové retro.

Ideálně si vyberte akci, na které se předvádí co nejvíce stylů, a kde je pravděpodobné, že na ni uvidíte i svou věkovou kategorii – od malých dětí, přes teenagery, po profi dospělé protagonisty. Pro inspiraci nabízíme několik termínů, kdy máte tanec na dosah:

18/3 – Plzeň, Sportovní hala - Úslavská 75

19/3 – Chrudim, TJ Sokol - Tyršovo náměstí 12

25/3 – Spořice, Sportovní hala - U Koupaliště 545

26/3 - Jindřichův Hradec, Sportovní hala - U stadionu 1137

1/4 – Praha, Sportovní hala - Vladivostocká 10

2/4 – Otrokovice, Sportovní hala - tř. Tomáše Bati 1270

9/4 – Havířov, Sportovní hala - Komunardů 1548/1

8/5 – Brno, TJ Sokol - Kounicova 685/20

 

www.czechdancetour.cz

Zdroje:
Inzerce