Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Poškozen pornem, ale je na světě. Kalendář lidoveckých slečen

Poškozen pornem, ale je na světě. Kalendář lidoveckých slečen
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Mediálně už hodně propíraný kalendář KDU-ČSL se v pátek dočkal svého oficiálního představení. Záštitu nad ním převzal nový předseda lidovců Bělobrádek, jenž je v něm zároveň jediným mužským zástupcem vedle samých krojovaných dívek.

Fanynky, členky, sympatizantky a voličky lidovců nafotily Krojovaný kalendář 2011, který vznikl jako spontánní podpora nové KDU-ČSL a folklorních tradic v České republice. Publicity se tomuto kalendáři dostalo před necelými dvěma týdny, kdy vešlo ve známost, že jedna z vybraných dívek v minulosti nafotila porno fotky pro castingovou agenuru.

„Nejsem ten, kdo by měl někoho soudit. Ale jisté je, že nám lhala, a tak v kalendáři není. Tím příběh končí," uvedl pro ParlamentníListy.cz předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek na adresu mediálně hodně zviditelněné dívky. Sám lidovecký šéf v kalendáři vystupuje v kroji z Náchodska. „Účast na této akci jsem s radostí přijal a také posléze i převzal nad kalendářem záštitu. Těší mě, že čistý zisk z prodeje bude věnován pacientům trpícím roztroušenou sklerózou," řekl Bělobrádek.

Celý článek na ParlamentniListy.cz