Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Obsahový marketing vám přinese vliv a vyšší návštěvnost

Obsahový marketing vám přinese vliv a vyšší návštěvnost
zdroj: Tisková zpráva

Kvalitní obsah na internetu je užitečný nástroj, který vám může hodně pomoct. Přináší nové zákazníky, vnáší vás do podvědomí veřejnosti, a navíc získáváte vyšší příčky ve vyhledávačích. To všechno vede k vašemu úspěchu na trhu. WhitePress® je online marketingová platforma, která vám s obsahem pomůže, a dokonce ho vyřeší za vás. Přečtěte si, jak to funguje a proč byste ho měli minimálně vyzkoušet.

WhitePress® vám ušetří desítky hodin měsíčně
WhitePress - Platforma pro obsahový marketing a SEO zastřešuje copywritery z celé Evropy. Tvoří obsah na různorodá témata v profesionální kvalitě ve 24 rodných jazycích, pro 24 států po celé Evropě i v jižní Americe a hotové texty publikuje na 45 000 webů. Jste inzerent nebo vlastníte web? Pak je WhitePress® služba přesně pro vás. V přívětivém online prostředí získáte obsah psaný přesně na míru vašim potřebám, který vám ušetří desítky hodin času měsíčně. Investice do kvalitního obsahu se vám vrátí v podobě vyšší návštěvnosti, prodeje a budování osobního brandu.

Prosaďte se na mezinárodním trhu
Princip obsahového marketingu je prostý. Hodnotný obsah doplněný o relevantní odkazy a správná klíčová slova je hotovým rájem pro vyhledávače i čtenáře. Díky tomu se dostanete na vyšší příčky vyhledávání a stanete se známými odborníky na danou problematiku.

WhitePress® veškerý obsah publikuje na ověřených webech, které jsou pravidelně aktualizované a tematicky odpovídají vašemu oboru. To opět zvyšuje vaše šance na úspěch. Pokud si vybíráte portál sami, odborníci z WhitePress® vám pokaždé doporučí investovat do kvalitního webu. Pokud totiž obsah umístíte na nekvalitní web, výsledky se nedostaví. Tím jste vyhodili peníze z okna a vaše i copywriterovo úsilí přišlo vniveč. Možná nemáte čas nebo dostatek dovedností pro tvorbu vlastního obsahu. V takovém případě vám WhitePress® nabízí zkušené copywritery z celé Evropy.

Copywriteři vytvoří obsah za vás
Ať už potřebujete odborný článek, popisek na web, celý web, anebo příspěvek na sociální sítě. Tvořit obsah v pravidelném intervalu v uspokojivé kvalitě je náročné. Proto velká část inzerentů sahá do řad zkušených copywriterů, kteří se o to postarají. Funguje to jednoduše a máte na výběr hned tři možnosti:

  1. Objednáte si copywriting u WhitePress® copywriterů z celé Evropy dle ceníku na webových stránkách.
  2. Zaregistrujete se a vyberete si službu Content Premium, pak si vyberete z databáze copywritera, kterému zakázku zadáte. Každý copywriter má svůj vlastní ceník.
  3. V rámci Content Premium vložíte svou poptávku na Burzu práce, kam se vám copywriteři sami přihlásí a nabídnou vlastní cenu, za kterou vám objednávku zpracují. Vy si pak vyberete toho, který vám nejvíce vyhovuje.

Služba Content Premium je dostupná pouze pro Česko, Slovensko, Rumunsko, Polsko a Maďarsko.

Veškeré zařizování probíhá z pohodlí vašeho domova, takže nemusíte nikam cestovat, ani se s nikým osobně setkávat. V přívětivém prostředí WhitePress® se navíc snadno a rychle zorientujete, takže získání nového obsahu je otázka několika kliknutí.

Pravidelná tvorba obsahu je zaručená metoda, jak v konkurenčním boji uspějete. Hodí se pro menší firmy i korporáty a zasáhne vždy tu pravou cílovou skupinu. Při správném postupu vám zvýší zisky a návštěvnost webu a také přivede nové zákazníky. Posuňte se na přední příčky vyhledávačů díky WhitePress®.

Zdroje:
Inzerce