Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Místo, kde psy hýčkají jak v nejlepším wellness hotelu

Místo, kde psy hýčkají jak v nejlepším wellness hotelu
Je libo lokny? | zdroj: Profimedia

Zvířata jsou členy rodiny! A stejně jako lidské "jednotky" si zaslouží náležitý relax. Alespoň to vyznávají provozovatelé jednoho hotelu v anglickém Burnley. 

Nabízí totiž wellness služby pro mazlíčky. Konkrétně psí. Ti zde dostávají "plnou palbu" relaxačních a zkrášlovacích slastí. Je libo opilovat drápky, natočit hřívu či absolvovat antistresovou masáž? Žádný problém! 

A to jak pro čtyřnohé požitkáře, tak i jejich majitele. Sdílená radost je radost dvojnásobná, tudíž i oni vyfasují župan sladěný s oděvem psa a náležitou péči. 

Majitele hotelu prý k rozšíření nabídky inspiroval jejich vlastní pes, respektive fenka Hattie. Právě díky ní se rozhodli nebýt jen "dog friendly" zařízením, ale zaměřit se přímo na psí klientelu. Wellness je dle jejich názoru obzvlášť fajn třeba po dlouhé procházce okolní přírodou, kdy se psi občas vracejí zabahnění od hlavy až k packám. 

Bohužel, vyjádření psích příjemců rozličných procedur se získat nepodařilo. 

Tudíž nezbývá než doufat, že si veškerý luxus požitkářsky užívají. Neb hnát ke kadeřníkovi někoho, koho podobné radovánky nebaví...je prostě nelidské. Tedy pod psa. 

Zdroje:
Profimedia, metro.co.uk