Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Milujete poslech hudby bez rušení? Zkuste HUAWEI FreeBuds Pro 2

Milujete poslech hudby bez rušení? Zkuste HUAWEI FreeBuds Pro 2
zdroj: Huawei

Novinka na trhu, bezdrátová sluchátka HUAWEI FreeBuds Pro 2 nabízí dokonalý poslech hudby, hovory bez hluku z okolí a baterii, která vás rozhodně nenechá ve štychu. Dnes vám představíme tři klíčové funkce, které vám každý den zprostředkují takový hudební zážitek, že už je nebudete chtít sundat z uší.

Ničím nerušený poslech s ANC

Každý den jsme obklopeni mnoha druhy ruchu. Ať už to je šum ulice po cestě do práce, bavící se kolegové v kanceláři nebo zvonek jedoucí tramvaje, pro tyto a mnohé další případy jistě oceníte schopnost aktivního potlačení hluku. Proto si dali vývojáři z HUAWEI dobře záležet na posunutí ANC ještě na lepší úroveň. Systém "Triple Mic ANC" má tak ve srovnání s předchůdcem FreeBuds Pro 2 ještě o 15 % vyšší výkon a zaručují tak potlačení hluku v běžném prostředí kolem nás v rozpětí celých 50 Hz až 3000 Hz. Od teď si vychutnáte každý tón vaší oblíbené písničky bez jakýchkoliv omezení.

Odolnost vůči vlivu počasí

Schopnost potlačení hluku má ale mnohem více využití než jen při poslechu hudby. FreeBuds Pro 2 mají chytrou konstrukci chránící před větrem, což vám v kombinaci s funkcí Pure Voice umožní telefonovat s co nejčistším zvukem. To znamená, že nejen skvěle uslyšíte protistranu, ale také váš hlas sluchátka dokáží zaznamenat čistě a bez podkresu zvuků ve vašem okolí. 

Stejně jako vítr, tak i déšť je na sluchátka krátký. Pochlubit se totiž mohou certifikátem voděodolnosti řádu IP54, takže bez problému s vámi zvládnou cestu deštěm, pot při vašem běžeckém tréninku nebo prašné prostředí na túře či kdekoliv jinde.

MKT_FreeBudsPro2_ID Image_White_03_PNG_6M_20220427 zdroj: Huawei

Baterie, co vás nenechá ve štychu

Přestože jsou HUAWEI FreeBuds Pro 2 malá, uchovávají si v sobě solidní zásobu energie. Se zapnutým ANC se můžete těšit až na 4 hodiny přehrávání či celkem 18 hodin včetně baterie v dobíjecím pouzdře. Pokud se však občas vzdáte luxusu ničím nerušeného přehrávání s ANC, čeká na vás 6,5 hodiny poslechu nebo celých 30 hodin po dobíjení pouzdrem. 

Pociťte zážitek dokonalého přehrávání a čistých bezdrátových hovorů i vy. Získejte své HUAWEI FreeBuds Pro 2 již teď za cenu 4 990 Kč přímo na oficiálním e-shopu HUAWEI.

Zdroje:
Inzerce