Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

MateBook 14s má chytrý displej a přichází s dárky i slevou

MateBook 14s má chytrý displej a přichází s dárky i slevou
zdroj: Huawei

V pondělí 22. 11. 2021 přichází do prodeje nový MateBook 14s a s ním i sleva a dárky. Při jeho koupi do 12. 12. 2021 získáte u modelu s 16 GB RAM slevu 4000 Kč, u modelu s 8 GB RAM 3000 Kč. Pro oba modely pak platí, že k nákupu dostanete zdarma smartwatch Huawei Watch GT2 Pro v hodnotě 7299 Kč a sluchátka Huawei FreeBuds 3i v hodnotě 2599 Kč. Celkově tak ušetříte 13 898, respektive 12 398 Kč. Notebook se pyšní ultra tenkým kovovým tělem a nabízí dokonalý 2,5K FullView displej. Pro majitele zařízení Huawei nabízí systém propojení ekosystému Huawei Share. 

Displej, z kterého přechází zrak

Displej s rozlišením 2520 x 1680 dokáže vykreslit 1,07 milionu barev s podporou 100% barevného gamutu sRGB, čímž vše zobrazí v živých detailech a vysoké kvalitě. Dotyková podpora vám umožní zvládat úkoly ještě efektivněji, zatímco obnovovací frekvence displeje 90 Hz vám umožní plynulejší prohlížení. Aby bylo možné poskytnout všeobjímající funkce produktivity, je nový notebook vybaven čtyřmi reproduktory poháněnými s HUAWEI SOUND®, stejně jako čtyřmi mikrofony a technologií Personal Voice Enhancement, díky které budete jasně slyšet.

Už nikdy žhavý počítač

Kromě displeje vás MateBook ohromí i novým systémem chlazení Huawei Shark fin, který zlepšuje odvod tepla a snižuje tak hluk ventilátoru. Špičková konektivita poskytující rychlost díky Wi-Fi 6, vám pomůže dosáhnout ještě vyšší produktivity. Vylepšená 60Wh baterie podporuje rychlé nabíjení a udržuje zařízení zapnuté, bez nutného nabíjení. Mimo jiné jsou k dispozici široké porty včetně ThunderboltTM 4.

Spolupráce s ostatními zařízeními

S příchodem nového MateBooku 14s se nezapomíná ani na vše stávající zařízení. Podporuje spolupráci na více obrazovkách se smartphonem, tabletem, displejem, sluchátky, myší, reproduktory a tiskárnami a nabízí tak ještě chytřejší zážitek. Díky aktualizovanému PC Manageru můžete snadno spravovat všechna připojená zařízení. Ulehčete si práci s novým MateBook 14s.

Zdroje:
Inzerce