Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Chcete bydlet v Praze? Vsaďte třeba na tyto luxusní byty

Chcete bydlet v Praze? Vsaďte třeba na tyto luxusní byty
zdroj: tisková zpráva

Praha nabízí takřka nekonečné možnosti jak z hlediska dostupnosti zaměstnání, tak samozřejmě i z pohledu kulturního vyžití. Alternativ bydlení je v hlavním městě spousta. Vybírat si lze jak z poměrně úsporných bytů, tak i z těch luxusních. Pokud uvažujete právě o nich, jste na správném místě. Dáme vám hned několik tipů, které se vám mohou při této nelehké volbě náramně hodit.

Penthouse 5+kk v Praze na Vinohradech
Užít si pohody a klidu v luxusním bydlení můžete například v podkrovním penthouse se 2 terasami, který se nachází ve velmi žádané rezidenční čtvrti Královské Vinohrady. S bytem je nedílně spjatá také samostatná parcela. Využít ji lze optimálně jako stání pro auto. Interiér je charakteristický velmi vkusnou kombinací historických prvků a nejmodernějšího vybavení. Jen namátkou bychom mohli jmenovat 2 krby EcoSmart Fire či audio systém Bang & Olufsen a mnohé další vychytávky. Doslova vás ohromí také obrovský obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou. Jeho plocha činí 100 m². Přímo v okolí objektu jsou galerie, butiky i několik kaváren. Pohodové procházky nabídnou Havlíčkovy sady.

Garden House 4+kk v Praze 6
Moderní luxusní byty v Praze najdeme i v tradiční diplomatické čtvrti Bubeneč. Typickým příkladem je i byt 4+kk o ploše luxusních 346 m². Rezidence je umístěna v dokonale zeleném prostředí hned vedle známého pražského parku Stromovka. Veškerá občanská vybavenost je samozřejmostí. Samotný byt je v přízemí a vyznačuje se mimo jiné také prostornou terasou mající plochu 90 m². 

Penthouse 5+kk na Libeňském ostrově
Krásné luxusní bydlení s výhledem na vodní hladinu. Přesně takto lze charakterizovat bytový dům na břehu Vltavy nacházející se na Libeňském ostrově. Už samotná stavba je architektonicky hodně zajímavá, o čemž svědčí i ocenění Best of Reality nebo CIJ Awards. Penthouse situovaný v 5. patře objektu je typický velkou terasu o ploše 91,7 m². Prohlédnout si nejen tento penthouse, ale i ostatní luxusní byty můžete v nabídce na Homeland.cz.

Zdroje:
Inzerce