Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 1°C Oblačno

Bohatí a slavní nakažení koronavirem: Pozitivní test má princ Charles i britský premiér Boris Johnson

Bohatí a slavní nakažení koronavirem: Pozitivní test má princ Charles i britský premiér Boris Johnson
Koronavirus nešetří nikoho | zdroj: Profimedia

Nakažených virem COVID-19 stále přibývá a to i mezi slavnými. Koronavirus se nevyhýbá významným hercům, vrcholným politikům, šlechticům a ani profesionálním sportovcům. 

Před nemocemi jsme si zkrátka všichni rovni. Nezáleží na tom, jestli jste oscarový herec, potomek císaře, syn britské královny nebo manželka kanadského předsedy vlády. Postavení a sláva vás prostě před virem neochrání a nakazit se může jednoduše kdokoliv. Není divu, že tak mezi nakaženými figuruje i řada slavných osobností, které si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Pozitivní test na virus má například slavný herec Tom Hanks a jeho manželka a rovněž herečka Rita Wilsonová. Pár je momentálně v izolaci v Austrálii, kam Hanks přijel kvůli přípravám natáčení filmu o Elvisovi Presleym. Pár o situaci postupně informuje na sociálních sítích.

Koronavirus se nevyhnul ani řadě politiků a mocně řádí i mezi sportovci. Jak se zdá, tak pořekadlo "ve zdravém těle zdravý duch" nemá stoprocentní platnost. Podívejte se do galerie, kdo ze slavných měl smůlu. 

Zdroje:
Vlastní