Dnes je neděle 5. května 2024., Svátek má Klaudie
Počasí dnes 9°C Dešťové přeháňky

5 modelů dámské obuvi, které budou tuto zimu nejmódnější

5 modelů dámské obuvi, které budou tuto zimu nejmódnější
zdroj: CCC

Jestliže chcete být letos trendy, máme pro vás několik tipů na to, jak by mohly vypadat vaše boty do módních zimních outfitů. Pokud tedy nejste zrovna módní guru, jsme tu právě pro vás. Na následujících řádcích si představíme 5 modelů stylové obuvi pro ženy, která by neměla chybět v šatníku žádné moderní slečně či dámě. Pojďte se inspirovat!

Jaké modely trendy dámské obuvi zařadit do sportovně laděných zimních outfitů? 2 tipy

Dámská sportovní obuv na zimu může mít různou podobu. Důležité je, aby byla hřejivá a odolná. Dále se můžeme zaměřit i na její design.

Dámské sněhule s kožíškem

Letos pofrčí především dámské sněhule s kožíškem. Ty jsou velmi teplé a stylový kožíšek mohou dámy vkusně sladit i s lemem od rukavic nebo s kožichem na kapuci od bundy či od zimního kabátu. K outfitu se sněhulemi s kožíškem vám bude slušet také zimní čepice s roztomilou bambulí. I při sportovních zimních aktivitách, jako je např. horská turistika, vám to přeci může slušet, no ne?!

Turistické kotníkové boty se šněrováním

Na turistiku se vám budou perfektně hodit i trekingové boty se šněrováním. Určitě letos vsaďte na vyšší modely obuvi, která vám bude správně fixovat kotník. Turistické boty můžete nosit také na další outdoorové aktivity.

Zmíněné sportovní boty v trendy barvách najdeme také u oblíbeného prodejce CCC. Zde si vybere kousek podle svého gusta každá moderní sportovkyně.

Které modely obuvi pro ženy se letos hodí do elegantních outfitů?  2 tipy

Na elegantní příležitosti mohou ženy volit nejrůznější modely obuvi. In budou zejména kousky na vyšší platformě a pak kotníkové boty s elastickým prvkem. Jdeme se na ně podívat blíže.

Dámské kozačky na platformě

V letošní sezóně budou v módě především dámské kozačky na vyšší robustní platformě. Tyto kousky můžete nosit do práce, ale i na každodenní nošení nebo na rande. Jedná se o vysoce módní a elegantní obuv, která zapadne i do outfitů se šaty nebo se sukněmi. V zimě navíc i příjemně zahřeje.

boty zdroj: CCC

Kotníkové boty pro ženy s elastickým prvkem

Velkým hitem budou letos i kotníkové boty s elastickým prvkem. Ve světe je tento model obuvi znám i jako chelsea boty. Jedná se o obuv, která kombinuje syntetiku či pravou kůži s látkou. Tyto zimní boty jsou stylové a hodí se i do slavnostních outfitů. Nosit k nim můžete např. kalhoty typu chino nebo kožené módní doplňky. Ty dodají vašemu elegantnímu outfitu patřičný šmrnc. I kotníkové boty s elastickým prvkem najdeme v kamenných prodejnách CCC.

obuv-damska zdroj: CCC

Jaká obuv vám bude slušet v zimě v outfitu v ležérním stylu? 1 tip

Na závěr se zaměříme na outfity ve stylu nedbalé elegance nebo chcete-li na ležérní modely.

Dámské kožené sneakersy

Dámské sneakersy nejsou obuv, která se hodí jen na léto. Naopak v dnešních dnech už jsou na trhu odolné kousky z kvalitních syntetických materiálů nebo přímo z pravé kůže. In jsou zejména modely sneakersů na silné vyšší platformě. Vsadit však můžete i na kotníčkové nebo na nízké modely trendy tenisek. Co se týče barev, budou hrát prim ty přírodní. Perfektní volbou budou i černé či bílé boty, které z módy zkrátka nevychází. Na povedené modely dámských sneakersů se můžete podívat také na e-shop CCC. Zde s výběrem jistě nešlápnete vedle.

damske-boty zdroj: CCC

Zdroje:
Inzerce