Dnes je neděle 19. května 2024., Svátek má Ivo
Počasí dnes 7°C Dešťové přeháňky

V soutěži XTB Trading Cup bylo od neděle zrealizováno již 150 000 obchodů!

V soutěži XTB Trading Cup bylo od neděle zrealizováno již 150 000 obchodů!
zdroj: tisková zpráva

Investiční soutěž XTB Trading Cup začala v neděli 5. 10. ve 23:00 a my už známe první vítěze.

V pondělí 6. 10. vyhráli denní cenu tito tři obchodníci:

1. místo - soutěžící s nickem pepin22 - zhodnocení 353,09% - výhra Samsung Galaxy S5 16 GB
2. místo
 - soutěžící s nickem Smok2500 - zhodnocení 319,5 % - výhra Samsung Galaxy Tab S 16 GB
3. místo
 - soutěžící s nickem MKR - zhodnocení 300,92 % - výhra Samsung Galaxy Gear 2 

Pojďme se ale podívat na několik statistik, které jsou zajímavé už jen proto, že soutěž začala teprve před dvěma dny a probíhá současně v 9 evropských zemích.

Na prvním místě je v tuto chvíli obchodník ze Španělska s přezdívkou PEPIN22, se zhodnocením 574,67 %, následován obchodníkem z Turecka. Je ale velmi pravděpodobné, že se pořadí i zhodnocení na prvních příčkách změní. Do konce soutěže zbývají ještě tři týdny.

investpr zdroj: tisková zpráva

Od začátku soutěže bylo realizováno 150 000 obchodů a aktuálně je otevřeno téměř 3 500 obchodních pozic. 

investpr zdroj: tisková zpráva

investpr zdroj: tisková zpráva

První příčku nejvíce obchodovaných instrumentů zaujímá tradičně EURUSD, následován německým indexem DAX a nechybí ani zlato, která se pravidelně umisťuje i v našich týdenních statistikách nejúspěšnějších obchodů.

investpr zdroj: tisková zpráva

Další statistika to jen potvrzuje. Nejúspěšnější obchody za první dva dny soutěže proběhly na zlatě, daxu a překvapivě i na novozélandském dolaru.

investpr zdroj: tisková zpráva

V jaké zemi mají neúspěšnější tradery se dozvíme právě nyní. Zatím vede Slovensko následováno Českou republikou. Bereme to jako potvrzení kvality vzdělávání v XTB Akademii a také jako důkaz toho, že naši obchodníci patří k nejlepším. Nakonec, v posledním Trading Cupu o 1 000 000 EUR v roce 2011 putovala výhra právě na Slovensko.  

investpr zdroj: tisková zpráva

Aktuální zhodnocení nejlepších 9 obchodníků v České republice a na Slovensku vypadá velmi dobře a podle těsné blízkosti jednotlivých výsledků bude ještě velkým překvapením, jak to nakonec dopadne.

investpr zdroj: tisková zpráva investpr zdroj: tisková zpráva

Pokud se chcete dozvědět několik triků, jak v soutěži vyhrát, zveme Vás na dnešní webinář od 17:00 hodin. Přihlásit se můžete na http://goo.gl/trvYFQ. Odkaz na záznam webináře zveřejníme po jeho zpracování v Novinkách na stránce tradingcup.xtb.cz.

Všem soutěžícím držíme palce!

Pokud se chcete zúčastnit i Vy, neváhejte a zaregistrujte se co nejdříve. Jak vidíte, zajímavého zhodnocení můžete dosáhnout i jedním obchodem. Každopádně vliv na konečné zhodnocení má i počet obchodů. Čím dříve se tedy přihlásíte, tím větší šanci máte na hlavní výhru, kterou je již tradičně osobní vůz Porsche!

Registraci provedete jednoduše na tradingcup.xtb.cz!