Dnes je úterý 30. dubna 2024., Svátek má Blahoslav
Počasí dnes 23°C Skoro jasno

Vyhrajte jeden s deseti balíčků s tématem Švejka z World of Warships

Vyhrajte jeden s deseti balíčků s tématem Švejka z World of Warships
zdroj: Foto: Wargaming.net

Sady triček, kšiltovek a plecháčků s motivem Josefa Švejka

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář přední světové námořní multiplayerové hry World of Warships, s hrdostí oznamuje skvělou zprávu pro české hráče - do hry přichází vůbec první český velitel, kterým je nejslavnější tuzemský voják, dobrý voják Josef Švejk. První český velitel se také dočká kompletního dabingu v podání populárního herce Michala Holána a nově zde hráči najdou mimo jiné rakousko-uherský torpédoborec Tier II Tátra.

K téhle slavnostní příležitosti si Wargaming připravil i merch, ve kterém najdete kupříkladu trička, kšiltovku anebo stylový plecháček. Vy můžete vyhrát jeden z deseti balíčků, kde najdete všechny tyto věci, a to docela jednoduše.

Zúčastněte se ankety, kterou najdete níže a která se věnuje věčné otázce – byl Josef Švejk opravdu takový blb, za jakého se vydával a za jakého jej měla spousta lidí okolo? A nebo byl génius, který svou schopností manipulovat všechny kolem sebe proplouval jedním z nejničivějších konfliktů dneška?

Za týden vylosujeme deset emailů, na které vás budeme kontaktovat a následně společnost Wargaming rozešle výhry.

Vy si navíc můžete zkusit (nebo se třeba vrátit) World of Warships rovnou i se Švejkem, který bude k dispozici zdarma a po neomezenou dobu.

Zdroje:
komerční sdělení / PR, Wargaming