Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Telefony vivo, Huawei a OnePlus vám ještě stihnou dorazit do Vánoc

Telefony vivo, Huawei a OnePlus vám ještě stihnou dorazit do Vánoc
zdroj: Mobil Pohotovost

Pokud vám chybí reprezentativní dárek...

Vánoce jsou doslova za dveřmi. A pokud jste nechali shánění vánočních dárků na poslední chvíli, tak nemusíte zoufat. Mobil Pohotovost stále ještě garantuje dodání do Vánoc, pokud si zboží objednáte na jednu z jejích třinácti prodejen. Navíc většinu produktů teď koupíte v předvánočních slevách, a ještě s prodlouženou 3letou zárukou zdarma.

Nejdostupnější smartphone s AMOLED

Dostupné na všech prodejnách ihned k odběru jsou ve většině případů smartphony. Platí to i pro oblíbený vivo Y70, který aktuálně za cenu 4 699 Kč (dříve 5 999 Kč) představuje jeden z vůbec nejlevnějších smartphonů s AMOLED displejem. Nicméně i ostatní parametry má velmi zajímavé. Nabízí čtečku otisků prstů v displeji, 48Mpx fotoaparát, 8GB RAM, velkou baterii a 33W rychlé nabíjení. K vivo Y70 dostanete zdarma prodlouženou záruku na 3 roky.

Nadupaný Huawei

Vynechat bychom neměli ani pár týdnů starou novinku Huawei Nova 8i za 8 490 Kč. Ta zaujme především díky svému 6,67“ bezrámečkovému displeji, který zaujímá 94,7% přední části telefonu, a to hlavně díky úzkým rámečkům. Potěší ale také 64Mpx čtyřnásobný foťák, 8jádrový Snapdragon 662, RAM 6GB a také velká 4300mAh baterie s podporou rychlého 66W SuperCharge nabíjení.

mpcz zdroj: Mobil Pohotovost

OnePlus ve slevě

Podobně zajímavou koupí je teď také OnePlus Nord CE 5G, který cenou sraženou na 7 990 Kč (dříve 8 590 Kč) cílí na o něco náročnější uživatele. Nabídne vám 90Hz Fluid AMOLED displej, 64Mpx fotoaparát, procesor Snapdragon 750G, 8GB RAM, podporu 5G sítí, i rychlé nabíjení, kdy se 4500mAh baterie telefonu nabije z 0 na 70 % za pouhých 30 minut.

mpcz zdroj: Mobil Pohotovost

Garance doručení do Vánoc

Mobil Pohotovost stále garantujeme doručení do Vánoc. Dokonce i při objednání 23. 12. do 12:00 vám doručí zboží do druhého dne na jednu ze 13 prodejen. A pokud je zboží skladem přímo na naší pobočce, zvládáme ho připravit do 30 minut, i pokud ho objednáte přímo na Štědrý den. Podrobnější informace najdete na mp.cz/garance-dodani.

Zdroje:
komerční sdělení / PR