Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Švýcarská kosmetika bez parabenů Swisso Logical + kupon na analýzu pleti ZDARMA!

Švýcarská kosmetika bez parabenů Swisso Logical + kupon na analýzu pleti ZDARMA!
zdroj: tisková zpráva

Krása je základním projevem dobrého zdraví, proto se říká, že naše pleť je naší vizitkou. Je to to první, co na nás lidé vidí a podle čeho nás soudí. Udržování zdravé pokožky má pro naše celkové fyzické i psychické zdraví zásadní význam a mělo by se stát naším každodenním návykem, zejména pak s přibývajícím věkem... Ale zamezit stárnutí pokožky je skutečná věda!

Echinacea zdroj: tisková zpráva Věk však není jedinou příčinou zhoršování stavu pokožky. UV záření a další faktory související s okolním prostředím a povětrnostními vlivy (vítr, zima, horko), stres a znečištění poškozují naši pokožku – a naši krásu!

Jednou z hlavních z přísad kosmetické řady Swisso Logical tvoří echinacea – veskrze přírodní řešení pro zamezení stárnutí pokožky, pocházející přímo ze švýcarských Alp. Echinacea působí mimořádným protidráždivým a léčebným účinkem, chrání pokožku před stresem a útočníky z okolního prostředí způsobujícími vznik skvrn, vrásek a drobných linek souvisejících s věkem.


KUPON NA ANALÝZU PLETI ZDARMA!

Získejte ZDARMA podrobnou a profesionální analýzu pokožky – stáhněte a vytiskněte si tento kupon a rezervujte si termín ještě dnes na tel.: 221 990 803. Analýzu pleti provádíme na certifikovaném švýcarském analyzéru pleti SKIN PRO ANALYSER. Těšíme se na vaši návštěvu!

 

Dárkový poukaz zdroj: tisková zpráva

4 nové kosmetické přípravky - bez parabenů!

Nová kosmetická řada Swisso Logical proti stárnutí pokožky je bohatá na ty nejúčinnější aktivní látky a přírodní výtažky a zamezuje vzniku známek stárnutí:

  • Předchází tvorbě vrásek a zmírňuje je – dodává pokožce mladistvější vzhled
  • Rozjasňuje pleť – propůjčuje jí zářivý vzhled
  • Obnovuje texturu pokožky – zvyšuje její hebkost a jemnost
  • Regeneruje pokožku – dodává pokožce svěžest a zdravější vzhled
  • Zpevňuje pokožku – zvyšuje její pružnost a zvláčňuje ji
  • Chrání pokožku – posiluje její odolnost vůči všem hrozbám přicházejícím z okolního prostředí

102745130 zdroj: tisková zpráva Hydratační krém na oční partie (PNK-4070)

Hydroliftingové sérum (PNK-4250)

Hydroliftingový krém (PNK-4260)

Multiregenerační krém (PNK-4080)

Skvělý dárek pod stromeček!

Zakupte všechny tyto 4 výrobky v dárkové sadě (kód PNK-940) za skvělou cenu 2 937 Kč a ušetřete 1 340 Kč oproti nákupu jednotlivě! Nakupte online na e-shopu »

PNK-940 zdroj: tisková zpráva

Více o kosmetice Swisso Logical se dočtete na www.zepter.cz a zakoupit ji můžete prostřednictvím e-shopu na shop.zepter.cz nebo u svého obchodního konzultanta Zepter. Prodejna Zepter na adrese Spálená 55, Praha 1, tel.: 221 990 803.