Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Španělský pár provozoval sex v bance. Konečně nějaká sluníčková zpráva

Španělský pár provozoval sex v bance. Konečně nějaká sluníčková zpráva
Ilustrační snímek | zdroj: ThinkStock

Párek zamilovaných Španělů nenašel lepší místo pro sex než banku, píše španělský portál La Estrella Digital. Projevy jejich lásky sledovali přes výlohu kolemjdoucí. Někteří z nich milující se dvojici tleskalo, jiní ji fotili. Snímky samozřejmě skončily na sociálních sítích a díky tomu v médiích

Incident se stal ve městě Oviedo na severu Španělska. Na vášnivý pár někdo nakonec zavolal policii. Strážníky ale pohled na erotický výjev natolik konsternoval, že v první chvíli nedokázali vejít dovnitř.  

Teprve až druhý policejní tým, který dorazil o něco později, dokázal přerušit orgie. Policisté požádali dvojici, aby se sbalila a odešla. Žádné obvinění jim nebylo předloženo, nedostali ani pokutu. Policie se přitom ale domnívá, že nešlo o hormonální zatmění mysli, ale o promyšlený exhibicionismus.

A proč o tom píšeme? Tato zpráva jako taková samozřejmě není nijak zajímavá. Lidí provozujících sex na veřejnosti je plno po celém světě. Nepsala by o tom nejspíš ani španělská média, kdyby se snímky vášnivých Španělů nedostaly na Twitter, a kdyby si čtenáři neustále nestěžovali, že tisk řeší jen negativní témata.  

Zdroje:
La Estrella Digital