Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 16°C Polojasno

Samsung startuje Black Friday: Pořádně ušetříte na hodinkách i sluchátkách

Samsung startuje Black Friday: Pořádně ušetříte na hodinkách i sluchátkách
zdroj: Tisková zpráva

Plánujete si pořídit chytré hodinky od Samsungu, brouzdáte weby a hledáte tu nejvýhodnější nabídku? Tak právě tu dostanete u Mobil Pohotovosti. Nejen, že jsou ty nejlepší Samsung Galaxy Watch parádně zlevněné, ale navíc, pokud budete nejrychlejší, k nim můžete získat i super dárky –⁠ sluchátka Samsung Galaxy Buds2 v hodnotě 2 490 Kč, dopravu zdarma a také bonus až 2 000 Kč. Ale pozor, zásoby jsou omezené a akce platí už jen týden. Končí 27. listopadu.

Galaxy Watch6 Classic s brutální slevou a sluchátky zdarma

Absolutně nejlépe se v listopadové nabídce Black Friday vyplatí Samsung Galaxy Watch6 Classic. Právě na tyto vůbec nejelegantnější chytré hodinky od Samsungu padly ty největší slevy, pořídíte je už za 6 890 Kč (běžně 10 490 Kč). Navíc k nim získáte sluchátka Galaxy Buds2 zcela zdarma. Ještě nadupanější verzi s LTE zase pořídíte za 8 890 Kč (běžně 11 990 Kč).

Tu nejvýhodnější cenu za nové Samsung Galaxy Watch získáte při prodeji staršího zařízení. U Mobil Pohotovosti dostanete tu nejvyšší možnou výkupní cenu a také extra bonus v hodnotě až 2 tisíc.

Ceny Samsung Galaxy Watch po odečtení slev a bonusů:

Kompletní nabídku hodinek Samsung najdete zde.

samsunggalaxy_watch6 zdroj: Tisková zpráva

Sluchátka Galaxy Buds FE jsou TOP

Nedávno představená sluchátka Samsung Galaxy Buds FE aspirují na bestseller letošních Vánoc. A není divu. Skvěle padnoucí špunty s parádním zvukem a velmi slušnými basy nyní pořídíte jen za 1 990 Kč (běžně 2 690 Kč). Sleva však padla i na další sluchátka. Galaxy Buds2 Pro pořídíte už 4 490 Kč (běžně 4 990 Kč) a Samsung Galaxy Buds2 zase za 2 490 Kč (běžně 2 690 Kč).

Kompletní nabídku sluchátek Samsung najdete zde.

samsung_buds_fe zdroj: Tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce