Dnes je středa 18. září 2024., Svátek má Kryštof
Počasí dnes 21°C Skoro jasno

Proč si vyjet s partnerem na dovolenou nebo prodloužený víkend ve dvou?

Proč si vyjet s partnerem na dovolenou nebo prodloužený víkend ve dvou?
zdroj: Adobestock

Někdy je malý útěk od reality to nejlepší, co můžete pro svůj vztah udělat. Neváhejte a naplánujte si správný výlet. Může jít pouze o jeden den, víkend nebo dokonce celý týden na dovolené. Důležité je, že budete jen ve dvou a pojedete někam, kde jste ještě nikdy nebyli. To zajistí, že zažijete něco nového, užijete si přítomnost toho druhého a domů se vrátíte jako noví lidé.

Únik od stereotypu

Každý z nás někdy potřebuje utéct a trochu vypnout. Pořídit originální trička na cestu podpoří vaše úmysly a také se při výběru pobavíte. Navíc alespoň na pár dní narušíte svou běžnou rutinu, což hodně pomůže vašemu vztahu. Proto byste toto narušení měli dělat celkem pravidelně.

Prohloubení vztahu

Na cestách se s partnerem nejlépe poznáte a také zde můžete utužit svůj vztah. Jde totiž o možnost, jak s ním strávit 24 hodin denně a probrat hluboké rozhovory a věci, na které běžně nemáte čas. Na cesty si můžete vzít také společenské hry, u kterých zažijete nejlepší rozhovory. Koupit si můžete novou hru, anebo vzít jen to, co již máte doma. Proto nezapomeňte např.:

  • karty,
  • deskové hry,
  • hry pro páry.

Oživení romantiky

Čas, který strávíte na novém místě bez dětí můžete využít také pro oživení romantiky ve vztahu. Zkuste unikátní apartmány Liptov v Nízkých Tatrách, kde zažijete nejen hodně romantiky, ale také všudypřítomnou přírodu. Na takovém místě se znovu spojíte se svým partnerem velmi jednoduše a užijete si zde každou minutu svého pobytu. Navíc tu můžete zkusit hodně společných aktivit.

Nové zážitky

Návštěva nových míst a dělání nových činností zajistí, že budete mít mnoho společných zážitků. To je jedna z věcí, která dokáže pár velmi spojit. Proto si na výletě nebo dovolené naplánujte alespoň jednu věc, kterou jste nikdy nezkusili a jděte na místa, která jste nikdy neviděli. Uvidíte, že vás to hodně spojí a ihned budete mít znovu hodně věcí, o kterých si povídat.

Odpočinek

Nezapomínejte také společně odpočívat. Udělejte si na dovolené nebo o víkendu filmový večer. Zajděte si na novém místě do kina, divadla nebo se jen projděte po městě. Zajděte na něco dobrého do místní restaurace. Nemusí to být nic velkého. Hlavní je, že budete spolu a pořádně si odpočinete od svých běžných povinností a činností v práci i domácnosti.

Oživení intimity

A nakonec nezapomínejte na postel. Užívejte si erotické pomůcky a klidně na cestách zkuste nějakou novou. Milostný život je v každém vztahu extrémně důležitý a možná to kvůli dětem neustále odkládáte. Nyní máte jedinečnou příležitost, jak si užít svého partnera nebo partnerku naplno a nemusíte při tom být ani potichu, abyste nevzbudili děti. Nemusí jít o celou dovolenou. Dejte děti na hlídání prarodičům na víkend a užijte si cesty jen ve dvou. Váš vztah bude ihned pevnější.

Zdroje:
komerční sdělení / PR