Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Nový web ZvířeNaProdej.cz bojuje proti množitelům zvířat

Nový web ZvířeNaProdej.cz bojuje proti množitelům zvířat
zdroj: tisková zpráva

Toužíte po roztomilém zvířátku pro děti nebo chcete pořádného hlídače? Právě pro Vás jsou zde nové přehledné stránky ZvířeNaProdej.cz . Internetové stránky jsou zaměřeny na ověřené chovatelské stanice, psí útulky a soukromé inzerenty, čímž se snaží bojovat proti množitelům a kšeftařům se zvířaty.

,,Abychom zabránili nekalým praktikám některých jedinců, kteří zvířata množí pouze za vidinou přísunu peněz a drží je v otřesných podmínkách, rozhodli jsme se dát možnost inzerovat pouze osvědčeným chovatelům a především útulkům. Nechceme ale opomíjet ani širokou veřejnost, a tak u nás naleznete i kategorii ,,Daruji“. Zde je možno najít svým zvířecím ratolestem nové majitele. Nezaměřujeme se jen na typické domácí mazlíčky, jako jsou kočky či psi, ale také například na terarijní a hospodářská zvířata“, říká jeden ze zakladatelů Roman Mareš.

,,Naším hlavním cílem je zajistit co možná nejkvalitnější nabídku zvířat z chovatelských stanic. Z tohoto důvodu se při každé registraci chovatelské stanice snažíme ověřit její původ a zkontrolovat, jestli chovatelská stanice nevykazuje nějaké známky podvodného jednání. Tyto kontroly provádíme pravidelně, popřípadě na základě podnětů od samotných uživatelů“, dodává Mareš.

Inzerce na webu ZvířeNaProdej.cz je zcela zdarma a kromě nabídek zvířecích mazlíčků zde najdete i magazín zaměřený na zvířata nebo přehled nejbližších výstav a akcí. Na internetových stránkách ZvířeNaProdej.cz je vše na jednom místě.