Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Nadělte si k Vánocům Huawei P9 Blue. Vlajková loď Huawei P9 nyní v prodeji i v modré barvě

Nadělte si k Vánocům Huawei P9 Blue. Vlajková loď Huawei P9 nyní v prodeji i v modré barvě
zdroj: tisková zpráva

Prémiový model Huawei P9 nyní přichází v exkluzivní modré variantě. Chytrý telefon se špičkovým duálním fotoaparátem vás překvapí svým stylovým designem, rychlým nabíjením a nově i modrou barvou.

Stylový Huawei P9 představuje luxus na dosah vaší ruky. Bezchybný fotoaparát, stylový industriální design, celokovové tělo a nyní i rychlejší nabíjení – to vše splňuje designový chytrý telefon Huawei P9. K dostání je nyní kromě třech metalických barev – stříbrné, šedé a zlaté i v chladivé modré barvě.

Duální fotoaparát vyvinutý ve spolupráci s legendou Leica

Nejvýraznějším rysem nového modelu P9 je bezpochyby revoluční duální fotoaparát (dvakrát 12 MPx), který byl vyvinut s legendární německou firmou Leica. Naplno využívá jejich dlouholeté zkušenosti s fotografií a za pomoci geniálního zpracování obrazů vytváří svým uživatelům zcela nový fotografický zážitek. Výsadou Huawei P9 jsou vysoce kvalitní snímky, které je fotoaparát schopný pořizovat s větší rychlostí, stabilitou a přesností, a to i v černobílém provedení. Důležitou součástí je také přední 8MPx fotoaparát, kompletující skvělou fotografickou výbavu tohoto modelu.

3 zdroj: tisková zpráva

Stylové zpracování a rychlé nabíjení

Huawei P9 je nejen nabitý technickými funkcemi, ale i jeho designové zpracování je velmi elegantní. Lehké celokovové tělo vyrobené z leteckého hliníku s hranami obroušenými diamantem spolu s kvalitním FullHD displejem dodává modelu P9 velmi luxusní vzhled. Nově navíc disponuje ještě rychlejší nabíječkou, která za pouhých 30 minut nabije kapacitu baterie až na 10 hodin voláni.

www-persp-1 zdroj: tisková zpráva

Všechna vaše data v bezpečí

Součástí Huawei P9 je také 3D čtečka otisku prstů, zabudována na zadní straně telefonu. Vaše osobní data jsou chráněna na té nejvyšší úrovni, kdy při ověřování vaší identity je zkoumána nejen 2D struktura vašeho otisku, ale také hloubka jednotlivých kapilár.

Více informací o modré variantě Huawei P9 naleznete zde.

Zdroje:
Inzerce