Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 3°C Zataženo

Lady Gaga ozdobila svého psa šperky a naštvala ochránce zvířat

Lady Gaga  ozdobila svého psa šperky a naštvala ochránce zvířat
Francouzský buldoček Lady Gagy ověnčený tunou šperků | zdroj: Facebook

Organizace na ochranu zvířat PETA obvinila popovou divu Lady Gagu z krutého zacházení se zvířaty. Zpěvačka totiž ozdobila svého psa šperky, vyfotila ho a snímky zveřejnila na Facebooku. Kromě ochránců to pobouřilo i část jejích fanoušků. 

Lady Gaga navlékla na štěně francouzského buldočka, kterému říká Asia, tunu šperků. K jednomu ze snímků psa napsala: "Možná si tenhle náramek nechám." 

Zveřejněné fotky rozhořčily členy PETA. "Lady Gaga se může zdobit, jak se jí zlíbí, ale Asii se nikdo neptal, jestli to chce," uvedli ochránci v oficiálním prohlášení s tím, že jedinou vhodnou ozdobou pro psa je obojek.

Kromě ekologů zpěvačku kritizovali i někteří její fanoušci. Pod snímky se psem se objevily i negativní komentáře a parodické fotky s nápisy "zabijte mě" a "pomozte mi".

Není to poprvé, co Lady Gaga naštvala ochránce zvířat. Před několika lety ji PETA odsoudila za její kontroverzní šaty ze syrového masa, předloni zase za kožešinové boá s hlavou lišky. 

Lady Gaga, kritika, francouzský buldoček Dokonce i některým fanouškům Lady Gagy se její vtípek se psem a šperky příliš nelíbil | zdroj: Facebook

Zdroje:
US Weekly