Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Jaká zimní bunda by měla být v šatníku módního muže?

Jaká zimní bunda by měla být v šatníku módního muže?
zdroj: Tisková zpráva

Zima vás mrazivých ranních ránech bude držet v posteli. Nakonec ale budete muset vstát, a obléci si něco, co vás zahřeje. Zimní bundy pro muže jsou skvělé, ale jaký typ funguje nejlépe?

Nemusíte trpět zimou. I když může být venku chladno, neznamená to, že jej musíte cítit. Existuje hromada různých taktik, které můžete vyzkoušet, abyste zajistili, že budete pochodovat sněhem s pocitem, že Eskymáci zabalení v kožešinách jsou žabaři.

Zimní bundy pro muže, které se neomezují pouze na ty, kteří prožívají své dny na Yukonu, jsou neocenitelnou investicí, která vás během chladných časů jistě udrží v pohodlí a pohodlí. Technologie zimních bund se jen vyvinula a nyní existuje celá řada vynikajících produktů, které jen čekají na vytažení z šatníku.
Vydejte se s námi najít ty nejlepší bundy a kabáty pro muže.

Co má mít módní a přitom klasická zimní bunda?
Pánská zimní bunda je vyrobeno z vysoce kvalitní látky a nabízí pohodlí, které jinde jen těžko najdete. To je patrné od kapuce až po lem. Správné a dokonalé šití a design poznáte na první pohled.

Teplá zimní bunda je lehce "nafouknutá", ale navzdory své objemnosti je mnohem uhlazenější, než byste čekali. Je určena vrstvení přes mikinu nebo svetr, aby vám poskytl extra ochranu před přírodními živly. Kapuce je ideálně oddělená od límce, takže stále budete mít skvělou ochranu proti větru proti krku a bradě. Voděodolný materiál zajistí, že zůstanete v suchu, i když se kolem vás budou čerti ženit.
Pokud váháte, kam se obrátit pro široký výběr a přitom držet krok s módou, zkuste si vybrat zimní bundy pánské na modivo.cz, kde je k dispozici hned několik desítek značek renomovaných výrobců.
U kabátů je třeba ještě zvážit, jakou délku preferujete. Chcete kabát až po kolena,nebo stačí jen kratší verze pod boky? Jakou barvu zvolit a hlavně - jaký materiál? Na rozdíl od bund se více hodí na oficiální příležitosti, do kanceláře nebo na jednání. I v kabátu by vám ale mělo být primárně teplo. A když si budete vybírat kabát pánský na modivo.cz, můžete využít více než sto možností, jak si vybrat ten pravý.

modivocz_Jaká zimní bunda by měla být v šatníku módního muže_zpravy.tiscali (1) zdroj: Tisková zpráva

Z jakých materiálů se obvykle vyrábí zimní bundy?
Vnější část vaší zimní bundy může být vyrobena z mnoha různých materiálů. Každý z nich nabízí něco, aby vaše bunda měla ten nejlepší zážitek z nošení.

Mezi tyto materiály patří nylon, polyester, bavlna a polyuretan. Mnoho z nich bude obecně voděodolných, což je v zimě absolutní nutnost.

Vnitřek bude obvykle vyroben z fleece nebo dokonce vlny, pokud máte chuť. Oba skvěle udržují teplo a zároveň zabraňují pocení. V některých bundách možná najdete i kombinaci síťoviny. To pomáhá prodyšnosti a bunda stává se všestrannějším než jen kusem oblečení, co budete nosit v zimě.
Výplň vaší bundy funguje jako izolant. Celková výplň pomáhá vytvářet malé vzduchové kapsy, které se pak zachycují, takže budete v maximální možné pohodě. Běžně se náplň vyrábí z husího nebo kachního peří, ale existují firmy, které si uvědomily, jak kruté to může být. Začali tedy dělat kroky k plnění svých bund syntetickou izolací. To není tak účinné jako peří, ale z dlouhodobého hlediska by to mohl být velmi užitečný nalezený správný materiál.

Styl nebo teplo? A může být obojí?
Samozřejmě můžete mít obojí. Styl a teplo se vzájemně nevylučují. Existuje široká škála stylových zimních bund pro muže, které také poskytují uspokojivé množství tepla a izolace. Dny křiklavých, hlučných a dokonce ošklivých zimních bund pro muže jsou dnes minulostí.

Někdo by si mohl myslet, že nezáleží na tom, jak v bundě vypadáte, pokud vás udrží v teple. Existuje však spousta mužů, kteří by nesouhlasili.

Zdroje:
Inzerce