Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Polojasno

Hobití domeček jako stvořený pro fandy Pána prstenů

Hobití domeček jako stvořený pro fandy Pána prstenů
Hobití domek je "past" na fanoušky Pána prstenů | zdroj: Profimedia

Patříte mezi fandy Pána prstenů a přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo žít v hobitím domečku? Můžete si to vyzkoušet. Navíc se všemi výdobytky civilizace, jako je tekoucí voda, splachovací záchod, podlahové topení nebo kávovar. 

Geversduin Hobbit House, hobití apartmán jen půl hodiny jízdy od Amsterodamu, je splněným snem majitelů rodinného kempu, ale i mnoha jejich hostů. Ti se mohou na chvíli ponořit do světa Pána prstenů a užít si stylovou dovolenou.

Majitelé tu mysleli snad na vše - domeček je zasazený do kopce porostlého trávou, nechybí kulaté dveře i okna, nábytek pokrývají kožešiny a zdi na několika místech zdobí elfské nápisy. Do nory se vejdou dva dospělí a až dvě děti a nemusíte se bát, že stylovosti bydlení muselo ustoupit pohodlí. V domečku je podlahové topení, plně vybavená kuchyň s kávovarem, koupelna s toaletou a - když oželíte autenticitu - i moderněji vybavený obývací pokoj s televizí. 

Dobrou zprávou je, že hra na Bilba Pytlíka vás tak úplně nezruinuje. Jedna noc tu čtyřlennou rodinu vyjde na 65 liber (1920 korun).

Zdroje:
Profimedia