Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Dozvěděli jsme se, kdo je nejvíce impotentní ministr. Čtěte

Dozvěděli jsme se, kdo je nejvíce impotentní ministr. Čtěte
zdroj: Profimedia

Václav Moravec se v neděli v ČT dotázal Karla Schwarzenberga na to, zda považuje Ministerstvo práce a sociálních věcí za nejhorší ve vládě. Ten odpověděl, že zná i horší. Na doplňující dotaz která ale poněkud podrážděně odmítl odpovědět s tím, že nechce nadávat na kolegy. ParlamentníListy.cz se tedy dotázaly politiků, které ministerstvo má podle nich nejhorší výsledky.

Je fakt, že napříč politickým spektrem drtivě a s náskokem „zvítězilo“ Ministerstvo práce a sociálních věcí. V odpovědích se také ale ocitla ministerstva kultury, zdravotnictví, financí, životního prostředí, vnitra a další. Někteří pravicoví politici byli zdrženliví kritizovat své koaliční kolegy, někteří se do nich ale natvrdo opřeli. Levice zase často odpovídala, že nejhorší jsou všechna ministerstva a vláda jako celek.

Ministerstvo zahraničí by mělo přestat škodit českým podnikatelům

Například poslanec ODS Aleš Rádl tvrdě zkritizoval několik topáckých ministerstev. „O tom, že způsob, jakým je Ministerstvo práce a sociálních věcí řízeno, je největší skvrnou této vlády, nemůže být vůbec pochyb. Mně osobně ještě docela vadí i to, jakým způsobem Ministerstvo zdravotnictví tři roky předstírá, že provádí nějakou reformu, když i při letmém pohledu je celkem jasné, že zde žádná reforma neproběhla a odměnou za to jsou operetní protesty zdravotnických odborářů,“ řekl ParlamentnímListům.cz.

Zdroje: