Dnes je pátek 3. května 2024., Svátek má Alexej
Počasí dnes 12°C Oblačno

Cool oblečení a boty pro stylové mámy a jejich malé neposedy

Cool oblečení a boty pro stylové mámy a jejich malé neposedy
zdroj: Tisková zpráva

Děti neposedí, pořád někde běhají, poskakují, někam lezou, do něčeho šlapou, s něčím si kopou nebo po něčem skáčou. Jejich nožičky se za celý den nezastaví. Boty jsou tak i v případě dětského sortimentu naprostý základ celého outfitu. Botičky by měly být vysoce kvalitní, aby podpořily správné návyky dětského chodidla. Dětské chodidlo je velice citlivé, jeho podpora navíc ovlivňuje celý pohybový aparát, a tím i to, jak dobře se bude vašemu potomkovi běhat a skákat. A to je přeci jen to, co děti dělají nejraději. Proto byste měli právě při výběru bot nejvíce myslet na: dobré odpružení podrážky, materiál odpovídající danému ročnímu období, lehkost a prodyšnost a samozřejmě to, aby bota dobře seděla.

V případě dětské obuvi se právě z výše zmíněných důvodů doporučuje ještě mnohem více než dospěláků upřednostňovat obuv specializovanou. Právě proto, že děti jsou na nohou skoro pořád, je dobré jejich obuv měnit podle aktivity a podle počasí mnohem častěji než u dospěláků. Neustálé přezouvání do bačkůrek, do holinek, do sandálků, botiček do vody nebo tenisek je u dětí tedy naprostou samozřejmostí. Také byste neměli zapomínat na kvalitní capáčky pro nejmenší, aby jejich jemná nožička dostala tu správnou ochranu při prvních krůčcích.

Trendy v dětském obouvání

Letos je celý rok ve znamení udržitelnosti a přírodních materiálů. I u dětí nad barevností a divokými vzory převládají jemné tóny a inspirace přírodou kolem nás. Vždy s akcentem, který patří k danému ročnímu období. V létě tedy kralovaly barvy jako červená a žlutá a motivy třešní či citrónů. Na podzim letošního roku tak vládne oranžová a růžová. A v zimě budou na vrcholu bleděmodrá a zemitě hnědá, samozřejmě s “chlupatými” doplňky. Z materiálů převládá tzv. hybridní obuv, tedy kombinace pravé kůže a recyklovaných materiálů jako je polyester. V zimě samozřejmě doplněno o vodotěsné “dýchající” membrány. Abyste měla ze svých nákupů dobrý pocit, snažte se vyhledávat značky, které myslí na planetu a jejich výroba je udržitelná a smysluplná. Takových značek bot a oblečení je na trhu už celá řada, jsou většinou doma ve Skandinávii a jejich produkce je lokální, pracují s velmi kvalitními materiály, férově a stylově. V oblečení od značek jako je dánský Konges Slojd či Liewood budou vaše děti nejvíc cool bytosti na hřišti, ve školce i ve škole. Navíc nebudete potřebovat přeplněné skříně, protože jejich oblečení a obuv je praktická, vydrží skoro všechno, je variabilní a designově úplná lahůdka. Pro stylové mámy prostě absolutní trefa do černého a pro děti záruka pohodlí a zdraví.

Zdroje:
Inzerce