Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Blogerky a celebrity daly sbohem zničeným vlasům

Blogerky a celebrity daly sbohem zničeným vlasům
zdroj: tisková zpráva

Spousta žen řeší problém roztřepených konečků a lámajících se vlasů. Přestože se o své vlasy staráme a používáme ochranné přípravky, často je tepelná úprava natolik zatěžuje, že jim už pak není pomoci. S tím je ale konec! Remington totiž přišel s úžasnou novinkou, která se o vaše vlasy postará nejen z estetického hlediska, ale také z toho praktického. V čem to spočívá?

Péče o vlasy je často velmi podceňovaná. Měly bychom jim věnovat alespoň základní péči, která nám zaručí, že budou stále krásné a zdravé. Pokud už se ale o své vlasy staráme, používáme vyživující masky a hydratující olejíčky a naše vlasy se stále třepí, lámou a nadměrně vypadávají, může být problém v tepelné úpravě.

remington zdroj: tisková zpráva remington zdroj: tisková zpráva

Přední blogerky už ale přišly na to, jak tomu zabránit. Tento malý zázrak vyzkoušely sestry Ježkovy z blogu Made in PRG, blogerka a moderátorka The Nattiness, Ejvi Freedom, Barušminky, Czechstreetglamour a redaktorky z portálu Blogerky.cz a nejen ony. Tuhle novou vychytávku si oblíbily také známé tváře jako Miss České Republiky roku 2000 Michaela Salačová nebo oblíbená youtuberka a herečka ze seriálu Svatby v Benátkách Gabriela Hecl.

A o co se tedy vlastně jedná? Jde o úžasnou novinku od Remingtonu, řadu PROtect, která se vyznačuje tím, že zatímco vlasy upravujete, zároveň je i chráníte a dokonce vyživujete oleji, kterými jsou povrchy napuštěny.

Remington protect - ejvi freedom zdroj: tisková zpráva

Remington PROtect - tiscali.cz 3 zdroj: tisková zpráva

Pojďme si představit žehličku z řady Remington PROtect. Proč je tak skvělá a jak je možné, že zaujala tolik lidí v oboru.

Tato žehlička je v první řadě vyrobena ze zdokonalené keramiky, což je prvním plus, neboť tím končí tahání a trhání vlasů při úpravě. Další super věcí na keramických destičkách, se kterými přijdou vaše vlasy do styku pod velmi vysokou teplotou je jejich obsah. Povrch je totiž napuštěn směsí těch nejúčinnějších olejů, které se ve vlasové kosmetice vyskytují. Kromě arganového a makadamového oleje obsahují také keratin a směs výživných kondicionérů. Už teď to zní jako pohádka, to ale zdaleka není všechno.

Remington PROtect - tiscali.cz 4 zdroj: tisková zpráva Remington PROtect - tiscali.cz 5 zdroj: tisková zpráva

Žehlička disponuje technologií HydraCare, což je v podstatě na principu napařovací žehličky. Do malé nádržky nalijete vodu a ta se pak uvolňuje v podobě studené páry a tím pádem chrání vaše vlasy před poškozením teplem.

Design je navržený v příjemné světle zelenkavé barvě, ve které je také úžasné metalické a samozřejmě žáruvzdorné pouzdro.

Tak už se rozlučme se strachem ze žehlení vlasů. Užijme si krásu a zároveň péči. Naše vlasy si to zaslouží!

Výrobky z řady Remington PROtect si můžete koupit v prodejních sítích Datart.

logo remington zdroj: tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce