Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Babák: Škárka se spojil s kmotry z ODS a chce VV rozložit

Babák: Škárka se spojil s kmotry z ODS a chce VV rozložit
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Poslanec Věcí veřejných Michal Babák je přesvědčen o tom - nebo to alespoň tvrdí, že výkonný místopředseda Jaroslav Škárka se spojil s kmotry z ODS a chce tak stranu rozložit zevnitř.

Babák bude proto na středeční radě strany požadovat, aby byl Škárka kvůli svým výrokům uveřejněným v Respektu vyloučen ze strany. Podle jeho mínění šlo v případě Škárky zcela jistě o dezinformace.

„Já mám informace, že došlo ze strany Škárky k dezinformacím, a mám indicie, že ten problém nebude vážnějšího charakteru," sdělil v rozhovoru pro Českou televizi Babák. Zdůraznil, že se Škárka spojil s Romanem Jurečkem z ODS a dalšími kmotry, kteří se tak snaží stranu ovládat spolu s ODS a Věci veřejné a celou koalici tak rozložit zevnitř.

"Úplně odmítáme, že by došlo k uplácení. Mně to do jisté míry poškozuje, nyní jednám s právním zástupcem a od toho, co řekl Škárka, se velmi distancujeme. Vedu ekonomiku strany od 1.1. 2011 a musím říci, že v žádném případě se nevyplácely peníze bokem, mám určité indicie, že je v tom zainteresován širší spolek lidí," řekl dále Babák.

Celý článek na ParlamentniListy.cz