Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Vsaďte na přírodní cestu a zbavte se akné napořád

Vsaďte na přírodní cestu a zbavte se akné napořád
zdroj: tisková zpráva

Každý den se potýkáte s problémem aknózní pleti? Na obličeji se vám tvoří pupínky a černé tečky, které jsou neustálým koloběhem? I když už jste skoupili všechny výrobky na vaši problematickou pokožku, stále se situace nelepší? Chtěli byste mít krásnou a zdravou pleť, ale nevíte, jak na to?

Jak vlastně akné vzniká?

Problémy s aknózní pletí trápí velké procento žen i mužů. Zejména v období puberty se mu nevyhne téměř nikdo a někomu přetrvá dokonce i do jeho třiceti-čtyřiceti let. Jedná se o nejčastější chronické onemocnění kůže, které vzniká zvýšenou tvorbou mazu. Ta se hromadí pod kůží a způsobuje rozšíření folikulů. Což vyvolává zánětlivou reakci a množení bakterií. To může vést až k hnisavým puchýřkům, hrbolům a uzlům.  

Nejčastěji se akné objevuje v místech, kde má kůže nejvyšší hustotu folikulů. To znamená na obličeji (zejména v tzv. T-zóně), ale i na zádech, horní části hrudníku a ramenou. Ještě před 30 lety byl na českém trhu omezený výběr kosmetických výrobků. Dnes je ale situace jiná. Je to až neuvěřitelné, jak s kosmetikou, která vám opravdu sedne, můžete vidět okamžité výsledky.

92% uživatelů uvedlo výrazné zlepšení pokožky

Trápit se akné už rozhodně nemusíte! Každý problém má své řešení. Pokud nechcete podstoupit chemický peeling, či laserové terapie, můžete se vrhnout na přírodní léčbu. Na českém trhu se objevila izraelská kosmetika – 417 s vysokým obsahem přírodních a účinných látek.

Obsahuje výtažky z minerálů z Mrtvého moře, ale i dalších přírodních látek jako např. aloe vera, jojobového oleje, zeleného čaje, rakytníku a mnoha dalších účinných látek a vitamínů. Na rozdíl od většiny kosmetiky neobsahuje minerální oleje (výtažky z ropy), ani parabeny, které póry v pleti naopak ještě ucpávají. Je zaměřena mimo jiné i na léčbu akné a nabízí výrobky ke zklidnění pleti či jejímu důkladnému čištění.

V testu kosmetiky Minus 417 uvedlo 92% lidí (do testu bylo zapojeno 200 žen a 70 mužů z celého světa) výrazné zlepšení pleti. Beauty blogerka Lenka Tichá o kosmetice Minus 417 napsala: „Mám pleť hodně komplikovanou, velmi citlivou (pokud se jí v kosmetice něco nelíbí, buď zčervená, nebo začne svědit). Od puberty mám akné. Moje první setkání s kosmetikou Minus 417 bych celkově hodnotila kladně. Po dvou měsících používání produktů se má pleť viditelně zlepšila, černé tečky ani pupínky se neobjevují, i lesk v T-zóně je minimální a celkově mi připadá i barva pleti živější a sjednocenější."

Zklidňující pleťový krém Minus 417

Kosmetika Minus 417 uvádí na trh inovativní regenerační a hojivý krém na problematickou pleť. Pomáhá chránit pokožku před nepříjemnými příznaky svědění, zčervenání a chrání před infekcemi. Vysoká koncentrace vitamínů a minerálů v kombinaci s výtažky ze zeleného čaje a oleje z rakytníku rychle léčí pokožku a zklidňují ji. Použití zklidňujícího pleťového krému má výtečné účinky na akné, které hojí a zbraňuje další tvorbě.

Kristýna Šourková

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma